piskar@literam.net +386 31 773 319
 
   

LITE EYELASH SERUM

3,2 ml

Lite Eyelash serum spodbuja rast daljših in debelejših trepalnic. Preprečuje izgubo, lomljenje trepalnic.

Pošlji povpraševanje

DELOVANJE

Lite Eyelash serum pomaga k daljšim, polnejšim in močnejšim trepalnicam. Aktivna učinkovina Biotinil-GHK peptil spodbuja proliferacijo keratinocitov  lasnega mešička.  Lite Eyelash serum pozitivno učinkuje na krepitev trepalnic in izboljša videz trepalnic.

Lite Eyelash serum spodbuja rast daljših in debelejših trepalnic. Preprečuje izgubo, lomljenje trepalnic.

NAMEN

UPORABA

Zaprite oko in Serum s pomočjo čopiča nanesite tanek sloj na rob zgornje veke, ob koren trepalnic, v smeri od notranjega do zunanjega kotička očesa.

Prvi mesec nanašajte Serum Lite Eyelash serum na trepalnice dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer.  Ko postanejo trepalnice vidne  oziroma odebeljene nanašajte Serum enkrat dnevno. Pogostejša uporaba bo okrepila rast trepalnic.

Pri nanosu Lite Eyelash seruma je pomembno, da se izognete direktnemu kontaktu z očesom. Pazite, da odvečna tekočina Lite Eyelash seruma ne pride v oko, če pa bi le-ta vseeno prišla v stik z očmi, takoj izperite oči z vodo. Če se pojavi rdečica ali draženje takoj prenehajte z uporabo seruma.

x

Povpraševanje

LITE EYELASH SERUM

Ali že imate izkušnje s tem izdelkom?

DA NE

Ker še nimate izkušenj s tem izdelkom vam priporočamo da se naročite na brezplačen posvet.

Informacije o izdelku vam bomo poslali na vaš e-mail.
Prosimo izpolnite obrazec

Prijava na e-novice
Prijava na e-novice. Soglašam, da podjetje Piskar LITERAM d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte (Obveščali vas bomo o izdelkih in storitvah LITERAM za zdravje vaših las.) Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete pisno, po elektronski pošti piskar@literam.net. Namen pošiljanja bodo tudi uporabni nasveti za lepše in bolj zdrave lase. Več o varovanju osebnih podatkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet