piskar@literam.net +386 31 773 319
 
   

Nega

Zakaj naši lasje potrebujejo nego? Lasje so vsak dan izpostavljeni vplivom, ki povzročajo njihovo obrabo, kar mi vidimo in občutimo kot pusti lasje, ki se ne morejo razčesati, nimajo sijaja, so suhi, grobi, stanjšani, se cepijo in lomijo. Na poškodovanih oziroma obrabljenih laseh barva ni obstojna, kodri niso lepi, pri lasišču so lasje mastni, konice so izsušene, pričeska ni obstojna in v želji po lepi pričeski je potrebno vedno bolj pogosto umivanje las. Z leti, ko se staramo se te obrabe in poškodbe zaradi skrajšane anagen faze še bolj intenzivno izrazijo. Z učinkovito nego lahko te obrabe upočasnimo in zmanjšamo, tako lasje dalj časa vzdržujejo kakovost in mi imamo lepše, bolj zdrave lase med tem, ko je obravnava doma in pri frizerju enostavnejša.
LITE care-line proizvodi za nego las po umivanju učinkovito zaščitijo naše lase pred obrabami in poskrbijo za boljšo kakovost in ohranjanje zdravih las. S pravilno izbiro kombinacije proizvodov lahko pridobimo lepše lase, obstojnejšo pričesko ter manj pogosto umivanje las.

Izdelek potrebujem za:

Lite keratin spray

Keratin spray zgladi lase, poveča sijaj, navlaži in zaščiti lase. Vsebuje derivate keratina v kombinaciji z aktivnimi komponentami, ki močno povečajo prožnost las, zato preprečuje lomljenje las.

Lite keratin foam

Edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las, ni toliko primerna za konice.

Lite keratips repair

Za suhe, razcepljene, poškodovane konice. Napolni od znotraj najbolj poškodovane tanke predele las in jih okrepi, odebeli, da se ne zlomijo. Podaljša življenjsko dobo.

Lite keracare

Lasem nudi zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi(klor, sonce, veter, mraz).Lase napolni, okrepi, zgladi. Jih zaščiti pred obdelavami z visoko temperaturo. Lasje so bolj zdravi in gosti.

Lite keracare haircreme

Konicam daje polnost, gladkost in prožnost. Lase zaščiti, jih odebeli ter umirja statiko. Ohranja naravno kakovost las. Primerna za konice, ki se hitro izsušijo in štrlijo. Podaljša življenjsko dobo. Lasje hitreje zrastejo.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet