piskar@literam.net +386 31 773 319
 
   

Oblikovanje

Katere proizvode izbrati v poplavi proizvodov za oblikovanje las na tržišču? Žal nimamo vsi te sreče, da bi se zbudili s popolno pričesko. Ženske si kar ne moremo predstavljati življenja brez razpršila, s katerim ukrotimo in oblikujemo pričesko. Gotovo je večina že ugotovila, da so nekateri proizvodi za lase kot naročeni za vas, drugi pa vam naredijo več škode kot koristi. Proizvodi za lase LITE care-line so sad dolgoletnega dela strokovnjakov v belgijskih laboratorijih, ki v skrbi za bolj kakovostnimi lasmi tudi proizvode za oblikovanje in podaljšanje obstojnosti ustvarjajo z namenom, da pri tem skrbijo poleg oblikovanja še za ohranjanje kakovosti las.

Izdelek potrebujem za:

Lite ker*up styling

Omogoča oblikovanje, učvrstitev in poleg tega dodaja volumen ter napolni lase z gradniki las ter neguje. Pričesko utrdi, podaljša obstojnost, ustvari videz zdravih las.

Lite extra strong styling foam

Inovativna formula izredno podaljša obstojnost pričesk vseh tipov las tudi najbolj mastnih, težkih las, katerih pričeska običajno ne obstoji niti en dan in pri tem lasje ostanejo čisti.

Lite styling strong spray

Močan utrjevalec za lase, narejen po posebni formuli, ki mu omogoča naravno učvrstitev pričeske tudi najtanjših las.  Najbolj pogosto se ga nanaša na suhe lase.

Lite styling extra strong spray

Zelo močan sprej za končno oblikovanje pričeske, ki zahtevajo zelo močno obstojnost in čvrstost. Pri tem ne zlepi in ne zamaže las. Zlahka se spere iz las, zato skrbi tudi za ohranjanje kakovosti las na dolgi rok.

Lite styling natural spray

Lak utrjevalec, gel lak. Sprej za lase, ki se ga lahko uporablja na več načinov in ima zato več različnih namenov. Podaljša obstojnost in čvrstost fen pričeske, nanos na mokre ali suhe lase.

Lite styling foam

Ravno prav močno utrjuje, fiksira tudi tanjše, mehkejše ali normalne lase. Uporablja se jo za več namenov. Na mokre lase pred oblikovanjem s fenom ali navijanjem, namesto gela za oblikovanje krajših las. Las ne zlepi in jih ne masti.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet