piskar@literam.net +386 41 633 697
 
   

Lite extra strong styling foam

150 ml

Inovativna formula izredno podaljša obstojnost pričesk vseh tipov las tudi najbolj mastnih, težkih las, katerih pričeska običajno ne obstoji niti en dan in pri tem lasje ostanejo čisti.

Pošlji povpraševanje

Kakšne težave odpravlja?

Kaj pridobite z uporabo LITE EXTRA STRONG FOAM?

UPORABA

Uporabljamo za različne stylinge in vrste las:

Ste vedeli, da LITE EXTRA STRONG pena deluje tudi kot suhi šampon?

Zaradi svoje inovativne in edinstvene formule izredno podaljša obstojnost pričeske ter omogoča lažje oblikovanje. Poleg oblikovnega učinka pa se pena s svojo posebno formulo dobro obnese tudi kot ČISTILNA PENA proti mastnim lasem. Če jo uporabljamo kot čistilno peno, le to vmasiramo na mastne predele las ob lasišču, posušimo s fenom in med tem razčešemo lase. Pri sušenju si lahko pomagamo tudi s krtačami in z LITE NATURAL KERATIN SPRAYOM s katerim navlažimo konice. Po takšni uporabi so lasje lažji, videti in občutiti pa je kot, da bi si jih ravno umili.

x

Povpraševanje

Lite extra strong styling foam

Ali že imate izkušnje s tem izdelkom?

DA NE

Ker še nimate izkušenj s tem izdelkom vam priporočamo da se naročite na brezplačen posvet.

Informacije o izdelku vam bomo poslali na vaš e-mail.
Prosimo izpolnite obrazec

Prijava na e-novice
Prijava na e-novice. Soglašam, da podjetje Piskar LITERAM d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte (Obveščali vas bomo o izdelkih in storitvah LITERAM za zdravje vaših las.) Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete pisno, po elektronski pošti piskar@literam.net. Namen pošiljanja bodo tudi uporabni nasveti za lepše in bolj zdrave lase. Več o varovanju osebnih podatkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet