piskar@literam.net +386 41 633 697
 
   

Lite ker*up styling

80 ml

Omogoča oblikovanje, učvrstitev in poleg tega dodaja volumen ter napolni lase z gradniki las ter neguje. Pričesko utrdi, podaljša obstojnost, ustvari videz zdravih las.

Pošlji povpraševanje

UPORABA

KAJ PRIDOBITE Z UPORABO LOSJONA?

Tudi moški se vedno bolj zavedajo, da je za vzdrževanje nepoškodovanih las potrebno poskrbeti preden pride do stanjšanja las, manjšega volumna in plešenja. Če želite doseči obstojno pričesko s proizvodom, ki ne zamaže las vam priporočamo uporabo LITE KER’UP STYLING. Proizvod ni običajen styling proizvod temveč med uporabo lase napolni z gradniki las, ter jih tako vzdržuje. Ob redni uporabi  bodo lasje na dolgi rok boljši, videz pričeske bolj poln in urejen. S tem proizvodom pa lahko dosežete tudi videz mokrih las. Prednost LITE KER’UP STYLING-A je tudi ta, da lahko naknadno spremenite obliko, le da pri ponovnem oblikovanju navlažite roke.

Ker*up lahko nadomesti več klasičnih styling proizvodov in pri tem omogočite svojim lasem nego, ki ohranja kakovost zdravih polnih las. Lahko nadomesti:

x

Povpraševanje

Lite ker*up styling

Ali že imate izkušnje s tem izdelkom?

DA NE

Ker še nimate izkušenj s tem izdelkom vam priporočamo da se naročite na brezplačen posvet.

Informacije o izdelku vam bomo poslali na vaš e-mail.
Prosimo izpolnite obrazec

Prijava na e-novice
Prijava na e-novice. Soglašam, da podjetje Piskar LITERAM d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte (Obveščali vas bomo o izdelkih in storitvah LITERAM za zdravje vaših las.) Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete pisno, po elektronski pošti piskar@literam.net. Namen pošiljanja bodo tudi uporabni nasveti za lepše in bolj zdrave lase. Več o varovanju osebnih podatkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet