piskar@literam.net +386 41 633 697
 
   

Lite styling extra strong spray

400 ml

Zelo močan sprej za končno oblikovanje pričeske, ki zahtevajo zelo močno obstojnost in čvrstost. Pri tem ne zlepi in ne zamaže las. Zlahka se spere iz las, zato skrbi tudi za ohranjanje kakovosti las na dolgi rok.

Pošlji povpraševanje

KAJ PRIDOBITE Z UPORABO STYLING EXTRA STRONG SPRAY?

UPORABA

Lak je odporen na vlago, zato pričesko ohrani obstojno dlje čase. Če se lasje navlažijo (dež, sneg, vlaga), ko je lak na laseh, material popusti, vendar ko se lasje posušijo, lak lase ponovno fiksira, lasje pa ostanejo čisti, se ne zlepijo. Preprečuje poškodbe lusk, zaradi katerih lasje izgubijo sijaj in nezmožnost razčesavanja kar vodi naprej v večje poškodbe. Tako lak dolgoročno skrbi za ohranjanje bolj zdravih in močnih las.

x

Povpraševanje

Lite styling extra strong spray

Ali že imate izkušnje s tem izdelkom?

DA NE

Ker še nimate izkušenj s tem izdelkom vam priporočamo da se naročite na brezplačen posvet.

Informacije o izdelku vam bomo poslali na vaš e-mail.
Prosimo izpolnite obrazec

Prijava na e-novice
Prijava na e-novice. Soglašam, da podjetje Piskar LITERAM d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte (Obveščali vas bomo o izdelkih in storitvah LITERAM za zdravje vaših las.) Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete pisno, po elektronski pošti piskar@literam.net. Namen pošiljanja bodo tudi uporabni nasveti za lepše in bolj zdrave lase. Več o varovanju osebnih podatkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet