piskar@literam.net +386 41 633 697
 
   

Lite styling strong spray

400 ml

Močan utrjevalec za lase, narejen po posebni formuli, ki mu omogoča naravno učvrstitev pričeske tudi najtanjših las.  Najbolj pogosto se ga nanaša na suhe lase.

Pošlji povpraševanje

KAJ PRIDOBITE Z UPORABO STYLING STRONG SPRAY?

UPORABA

Lak je odporen na vlago, zato pričesko ohrani obstojno dlje čase. Če se lasje navlažijo (dež, sneg, vlaga), ko je lak na laseh, material popusti, vendar ko se lasje posušijo, lak lase ponovno fiksira, lasje pa ostanejo čisti, ne zlepljeni. Preprečuje poškodbe lusk, zaradi katerih lasje izgubijo sijaj in nezmožnost razčesavanja kar vodi naprej v večje poškodbe. Tako lak dolgoročno skrbi za ohranjanje bolj zdravih in močnih las.

x

Povpraševanje

Lite styling strong spray

Ali že imate izkušnje s tem izdelkom?

DA NE

Ker še nimate izkušenj s tem izdelkom vam priporočamo da se naročite na brezplačen posvet.

Informacije o izdelku vam bomo poslali na vaš e-mail.
Prosimo izpolnite obrazec

Prijava na e-novice
Prijava na e-novice. Soglašam, da podjetje Piskar LITERAM d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte (Obveščali vas bomo o izdelkih in storitvah LITERAM za zdravje vaših las.) Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete pisno, po elektronski pošti piskar@literam.net. Namen pošiljanja bodo tudi uporabni nasveti za lepše in bolj zdrave lase. Več o varovanju osebnih podatkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet