piskar@literam.net +386 31 773 319
 
   

Šamponi

Si želite zdravih in čvrstih las? Iščete šampon, ki bo odpravil prhljaj? LITE care-line šamponi so kakovostni, 100% učinkoviti šamponi za nežno, a temeljito umivanje las. Prijazni do lasišča, za različne vrste las: tanke/debele, normalne/mastne/suhe, barvane/naravne ali za različne spremembe na lasišču (prhljaj, srbečica). Šamponi učinkovito čistijo vse vrste las in lasišča ter pri tem čimbolj ohranjajo odpornost las, kakovost las in lasišča. Določeni ob pravilni uporabi in upoštevanju nasvetov LITERAM terapevta/svetovalca tudi izboljšujejo videz las. Ta vam glede na vašo strukturo in trenutno stanje las ter na željen styling svetuje pravilno izbiro in uporabo LITE care-line šampona. Šampon z izbranimi rastlinskimi ekstrakti pomirjevalno deluje na lasišče, ter vzpostavi naravno ravnovesje na lasišču in tako nudi najboljše pogoje za boljšo rast las. Velikokrat se lahko soočate z različnimi težavami na lasišču. Ena izmed najbolj pogostih je tudi prhljaj. Prhljaj je hrana za glivice in bakterije, ki povzročajo razdraženo, srbeče lasišče. In ne zgolj to, glivice in bakterije slabijo rast las ali lahko izpadanje las še pospešijo. Pri LITE care-line šamponih pri umivanju ne boste dobili veliko pene, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki še dodatno obremenijo lasišče ter poškodujejo las. Priporočamo, da ob vsakem umivanju las šampon vmasirate v lasišče in pustite delovati, da očisti lase in lasišče, najmanj 3 minute.

Lite HERBAL shampoo

Lite HERBAL shampoo

Za suhe, zelo suhe prekomerno grobo obdelane lase. Z negovalnimi učinkovinami dodatno nahrani in neguje tudi preveč poškodovane in izsušene lase ter jih naredi gladke, bolj mehke in sijoče.

Lite oil control shampoo

Za normalno mastne in bolj mastne lase, ko so lasje pregladki in imajo premalo volumna.
Naredi dobro osnovo za stylinge, ki zahtevajo več volumna.

Lite vital shampoo foam

Za tanke lase in prekomerno mastno ter občutljivo lasišče. Narejen na osnovi mila, zato blagodejno vpliva na lasišče.

Lite extra gentle shampoo foam

Negovalni, nežen šampon, ki očisti in neguje lase medtem, ko blagodejno deluje na lasišču. Za izredno pogosta umivanja las. Priporočljiv za najbolj nežna lasišča oziroma za lasišča z manj lasmi, ne draži oči.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet