piskar@literam.net +386 31 773 319
 
   

Skrb za lasišče

Zdravo lasišče je pogoj za dobro rast las in odporno lasno steblo. Če si želimo lepih las tudi na starost, moramo poskrbeti, da na pravilen način negujemo naše lasišče in lase. Pomembno je, da čim hitreje opazimo spremembe, ki kažejo na pomanjkljivosti lasišča, katere lahko vodijo do nevšečnosti kot so srbečica, suha ali mastna koža, prhljaj in nenazadnje tudi poslabšana rast las ter prekomerno izpadanje. Vsak dan normalno izpade od 50 do 100 las. Če je izpadlih las več je lahko to že znak sprememb, ki velikokrat vodijo v tanjšanje in redčenje las. LITERAM terapevti ali svetovalci smo  usposobljeni strokovnjaki, zato opazimo te spremembe in svetujemo pri reševanju različnih težav. Pri tem uporabljamo holističen pristop (celostno obravnavo), saj je lahko za zatečeno stanje odgovornih veliko dejavnikov, kateri imajo vliv na delovanje našega organizma.  LITERAM terapevt ali svetovalec najprej oceni stanje las in lasišča, ugotovi potencial las, se pogovori glede vseh drugih dejavnikov, za katere je znano, da vplivajo na stanje las in lasišča in nato svetuje učinkovito rešitev. Naj pri tem omenimo, da se prava skrb za zdravo lasišče prične z uporabo primernih šamponov za lase.

Hair growth lotion

Hair growth lotion očisti lasišče s prekomerno razvitimi bakterijskimi kulturami, ki lahko povzročijo slabšo rast las in večje izpadanje. Pogosto se sočasno pojavi tudi prhljaj. Tako očiščeno lasišče ima boljše pogoje za oskrbovanje mešička z nujno potrebnimi snovmi, ki pripomorejo k boljši rasti las.

Lite kepyro shampoo foam

Šampon proti PRHLJAJU v peni. Aktivno čisti lasišče in krepi lase. Deluje na tri glavne povzročitelje prhljaja bakterije, stres in onesnaženje.  Krepi lasno steblo, ker je izredno aktiven.

LITE DERMAROLLER LDR 600

600 mikro iglic predre zgornjo plast kože in stimulira proizvodnjo kožnih celic. Ko so celice ranjene se izzove proizvodnja novega kolagena in elastina ter se tako pospeši regeneracija kože.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet