piskar@literam.net +386 41 633 697
 
   

LITE DERMAROLLER LDR 600

600 mikro iglic predre zgornjo plast kože in stimulira proizvodnjo kožnih celic. Ko so celice ranjene se izzove proizvodnja novega kolagena in elastina ter se tako pospeši regeneracija kože.

Pošlji povpraševanje

600 mikro iglic predre zgornjo plast kože in stimulira proizvodnjo kožnih celic. Ko so celice ranjene se izzove proizvodnja novega kolagena in elastina ter se tako pospeši regeneracija kože. Te ranjene celice se zacelijo v nekaj minutah. Drobni kanalčki, ki nastanejo ob rolanju omogočijo,da proizvod, ki ga nanesemo prodre v globlje plasti kože,  oziroma v tem primeru do lasne čebulice in tako poveča aktivnost učinkovine za 5 krat. Hkrati posebne mikro iglice znatno povečajo pretok krvi na lasišču, kar posledično pospeši naravni proces tvorbe lasnih vlaken.

Kakšne težave odpravlja?

Odpravi tveganje da serum ne bi učinkoval, ker le ta ne bi mogel prodreti do čebulice. Pomaga proti prezgodnjemu plešenju in staranju kože ter lasnega mešička.

UPORABA:

  1. Pred začetkom uporabe je potrebno mikroiglice na valjčku LDR600 dobro očistiti in razkužiti s sredstvom za razkuževanje ali z alkoholom. Derma valjček naj uporablja samo ena oseba in naj ga po vsaki uporabi razkuži.
  2. Derma valjček držimo za ročaj in prislonimo na predel lasišča, ki ga želimo zdraviti. Uporabljamo rahel pritisk. Začnemo z valjanjem nazaj in naprej,  5 -10 krat v vsako smer horizontalno, vertikalno in diagonalno.

Op.: Prvi teden uporabe pritiskamo nežneje, da se navadimo tega občutka, kasneje je lahko pritisk malo močnejši. Normalno je da je pri prvih uporabah občutek rahlo neprijeten. Ne povzroča neželjenih stranskih učinkov, le če valjamo preveč močno in prepogosto, je lahko koža rahlo iritirana. V takšnih primerih prekinemo uporabo valjčka za nekaj dni.

Za doseganje  najboljših rezultatov priporočamo večkratno in redno stimulacijo prizadetega dela lasišča z derma valjčkom.

Op. Menjava glave po 180 uporabi, oziroma po 6 mesecih vsakodnevne uporabe.

x

Povpraševanje

LITE DERMAROLLER LDR 600

Ali že imate izkušnje s tem izdelkom?

DA NE

Ker še nimate izkušenj s tem izdelkom vam priporočamo da se naročite na brezplačen posvet.

Informacije o izdelku vam bomo poslali na vaš e-mail.
Prosimo izpolnite obrazec

Prijava na e-novice
Prijava na e-novice. Soglašam, da podjetje Piskar LITERAM d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte (Obveščali vas bomo o izdelkih in storitvah LITERAM za zdravje vaših las.) Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete pisno, po elektronski pošti piskar@literam.net. Namen pošiljanja bodo tudi uporabni nasveti za lepše in bolj zdrave lase. Več o varovanju osebnih podatkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet