piskar@literam.net +386 41 633 697
 
   

Lite kepyro shampoo foam

150 ml
Šampon proti PRHLJAJU v peni. Aktivno čisti lasišče in krepi lase. Deluje na tri glavne povzročitelje prhljaja bakterije, stres in onesnaženje.  Krepi lasno steblo, ker je izredno aktiven.
Pošlji povpraševanje

UPORABA

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Pustite delovati nekaj minut (najmanj 3) in sperete. Lase ožamete in popivnate z brisačo.

Prhljaj je pogosta težava in pri kar 50 odstotkih ljudi se težave z njim pojavijo vsaj enkrat v življenju. Kombinacija hladnega vremena zunaj in toplega ter suhega zraka v naših stanovanjih nastanek prhljaja le še pospeši. Prhljaj je tudi hrana za glivice in bakterije, ki povzročajo razdraženo, srbeče lasišče. In ne zgolj to, glivice in bakterije slabijo rast las in lahko izpadanje las še pospešijo.

Kaj lahko storimo, da bodo naši lasje tudi pozimi zdravi in sijoči, predvsem pa brez prhljaja?
Kot prvo je najbolj pomembno, da kupimo primeren šampon, ki je nežen in ne vsebuje premočnih penilcev. Izberemo šampon, ki z izbranimi rastlinskimi ekstrakti pomirjevalno deluje na lasišče ter vzpostavi naravno ravnovesje na lasišču. Če se prhljaj ne čisti s pravimi šamponi oziroma so ti šamponi neprimerni, zaradi njegovih sestavin, se lahko še bolj močno razširi.

NASVET

Pri umivanju las doma LITERAM terapevti priporočamo masažo lasišča in las. Ko nanesete in razporedite LITE šampon po laseh in lasišču, z umirjenimi krožnimi gibi premikate lasišče, gladite lase in pazite, da jih ne prepletate. Masaža lasišča ima pozitivne učinke na prekrvavitev lasišča in posledično na možno hitrejšo rast las. Učinkovita je pri odpravljanju prhljaja, saj odmrle celice hitreje odpadejo, ter priporočljiva pri lajšanju glavobola in stresa, ki lahko tudi povzročata izpadanje las. Več o nasvetih kako se uspešno znebiti prhljaja najdete v našem blog zapisu.

x

Povpraševanje

Lite kepyro shampoo foam

Ali že imate izkušnje s tem izdelkom?

DA NE

Ker še nimate izkušenj s tem izdelkom vam priporočamo da se naročite na brezplačen posvet.

Informacije o izdelku vam bomo poslali na vaš e-mail.
Prosimo izpolnite obrazec

Prijava na e-novice
Prijava na e-novice. Soglašam, da podjetje Piskar LITERAM d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte (Obveščali vas bomo o izdelkih in storitvah LITERAM za zdravje vaših las.) Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete pisno, po elektronski pošti piskar@literam.net. Namen pošiljanja bodo tudi uporabni nasveti za lepše in bolj zdrave lase. Več o varovanju osebnih podatkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet