piskar@literam.net +386 31 773 319
 
   

Postanite LITERAM svetovalec

Si želite nadgraditi znanje o lasni strukturi, težavah povezanih z zdravjem las ter lasišče, pa nimate toliko časa, da bi se lotili daljšega izobraževanja? Postanite LITERAM svetovalec in ponudite svojim strankam proizvode care-line.

S pomočjo znanja, ki ga prejmete pri izobraževanju za LITERAM svetovalca, lahko v svojem salonu strankam ponudite dodatno storitev, ki je edinstvena na takem področju. Kot primer, lahko svojim strankam zagotovite WELLNESS nego, ki dodobra očisti lasišče, las ter jih napolni s sestavinami, iz katerih je las zgrajen. Tako zaščitite las ter preprečite nadaljnje poškodbe na laseh in lasišču. Z LITERAM nego lahko strankam pomagate do zdravih, bolj kakovostnih in lepših las.

V podjetju čutimo odgovornost do okolja, zdravih las naših strank. Slednje se kot rdeča nit odraža v sloganu »Ko zdravje izgleda lepo«, ter v naših vrednotah. Vrednote, na katerih sloni naše delovanje so:

Kaj pridobite, ko postanete LITE CARE SVETOVALEC?

Za vse nadaljnje informacije v zvezi vzpostavitve LITE CARE SVETOVALEC (svetovanje ter prodaja proizvodov) nam pišite na naš email naslov: piskar@literam.net ali nas pokličite na 031 773 319, da se dogovorimo za predstavitev ter komercialne pogoje.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet