Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

TOP NAJSTNICA

TOP NAJSTNICA

TOP NAJSTNICA

Letos se je na izbor Top najstnica prijavilo več kot 200 deklet, minuli vikend pa se je v Supernovi Ljubljana Rudnik predstavilo vseh 12 izbranih finalistk.

O zmagovalkah so odločali predstavnica Nakupovalnega centra Supernova Iryna Osypenko, Aktualovec Klemen Bunderla, družabni kronist Nejc Simšič in urednica Karmen Špacapan.

Žiranti so soglasno sprejeli odločitev o zmagovalki Zoji Šuc, prva spremljevalka je postala Neja Prosenjak, druga spremljevalka pa Karin Kočar.

ab0d262845514005439724637c274390

LITERAM terapevti, frizerji Blaž Jošar (Snip snap), Andreja Pirc (Hair studio) in Urška Lavrič (Salon Piskar LITERAM institute) so poskrbeli za pričeske že na predizboru, v soboto pa so ponovno pokazali, da so krasen tim, ki na tovrstnih dogodkih vedno znova združi moči. Finalistkam so tako ne samo uredili pričeske, pač pa so jim predstavili kako morajo na pravilen način skrbeti za svoje lase že sedaj in razmišljati o svojih laseh ne zgolj kot samo na lepotni pripomoček, pač pa jih negovati s kakovostno kozmetiko. Katero kozmetiko izbrati za zdrave in močne lase?

Več utrinkov z dogodka si lahko ogledate na našem YouTube kanalu: https://youtu.be/2HEFHKSWlOE

Dogovorite se za brezplačen posvet