Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Iščemo strastne frizerje: Pridružite se ekipi Literam za izjemno kariero!

Iščemo strastne frizerje: Pridružite se ekipi Literam za izjemno kariero!

Zaradi vedno večjega obsega dela in prenove salona v svoje vrste vabimo nove sodelavce/frizerje/bodoče LITERAM TERAPEVTE.

NAZIV DELOVNEGA MESTA: FRIZER z možnostjo priučitve v LITERAM TERAPEVTA, svetovalca. Možnost napredovanja v mentorja za izobraževanje frizerjev oziroma podpora frizerjem na terenu.

DSC00615

Na fotografiji: Klaudija Piskar, AIT TRIHOLOGINJA, frizerka, kozmetičarka, farmacevtka, dipl. ekonomistka, lastnica salona Piskar Literam Institute Domžale, lastnica blagovne znamke LITERAM

OPIS PODJETJA
Smo malo družinsko podjetje, ki ga vodi AIT TRIHOLOGINJA, frizerka, kozmetičarka, farmacevtka, dipl. ekonomistka KLAUDIJA PISKAR, ki je združila znanje in prakso ter vpeljuje nove storitve v frizerski poklic, ki pomagajo ljudem do boljše rasti in lepših las. Vse to delamo s srcem, zavzeto za vsako stranko posebej. Z našo pomočjo njihovi lasje zasijejo v polni moči in lepoti, oblikovani v pričeske, ki so jim v ponos. Zato potrebujemo kvalitetne frizerje, katerih strast do las nima meja. Naše vrednote, ki jim sledimo so: znanje, odgovornost, učinkovitost, strast do poklica, lojalnost, spoštovanje. Želimo si dolgoročnega, obojestransko zadovoljivega ter uspešnega
sodelovanja.

KAJ NUDIMO?
– Delo v kreativnem delovnem okolju.
– Priložnost strokovnega izpopolnjevanja na različnih področjih frizerstva, trihologije, trženja storitev.
– Možnost sodelovanja na projektih.
– Nagrajevanje glede na učinkovitost in inovativnost.

OPIS PROFILA FRIZERJA/FRIZERKE, KI GA IŠČEMO
V našo ekipo vabimo motiviranega in zavzetega frizerja/-ko, ki bo skrbel-a, da bodo pričeske naših strank male umetnine. Želimo skupaj ustvarjati prijetno okolje za naše stranke. Komunikativnost in prenašanje znanja na stranke je nekaj, kar je nam naravno in samoumevno. Od frizerja/-ke pričakujemo tudi, da se bo pripravljen/-a priučiti dodatne storitve, ki jih izvajamo, pa jih morda on/ona še ne pozna (izobraževanje in poslovno sodelovanje s frizerskimi saloni po Sloveniji, lahko tudi izven Slovenije).
Lase negujemo tako moškim in ženskam.

PRIČAKOVANJA
Pričakujemo vsaj 10 let delovnih izkušenj v frizerskem poklicu. Želimo, da je oseba urejena s stilom, kot to pritiče poklicu. Pričakujemo, da ima sposobnost organizacije dela, ter da je pri delu samostojna. Pričakujemo, da je oseba redoljubna.

Cenimo vedoželjne kandidate, ki posedujejo strast do mode, zdravja, lepote, lepih las.

ZAŽELENA ZNANJA
Znanje tujih jezikov. Poznavanje dela na osebnem računalniku (Windows okolje). Dodatna zdravstvena znanja. Vozniško dovoljenje: voz. izpit kat. B

URNIK DELA
Po dogovoru. Vikendi in prazniki prosto.

Da lahko ocenimo ustreznost kandidata in, da lahko kandidat oziroma kandidatka oceni ustreznost delovnega okolja, na začetku sodelovanja nudimo delo za določen čas (12 mesecev). Naš cilj je vsekakor dolgoročno sodelovanja za nedoločen čas. Možna je tudi druga oblika sodelovanja.


KAKO SE PRIJAVITI?
Pošljite svoje prijave po mailu na naslov: klaudija@literam.net
Rok za prijavo: do 1.6.2024

Za morebitna dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate na: klaudija@literam.net

Dogovorite se za brezplačen posvet