info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

LITE DERMAROLLER LDR 600

29

600 mikro iglic predre zgornjo plast kože in stimulira proizvodnjo kožnih celic. Derma valjček Lite LDR 600 omogoča naraven in varen način regeneracije lasišča.

Kategorija:

Opis

Derma valjček Lite LDR 600 omogoča naraven in varen način regeneracije lasišča. Mikro vbodi derma valjčka pomagajo pri stimulaciji povrhnjice kože, da se prične samodejno
obnavljati. Z mikro vbodi povrhnjice se poveča prekrvavljenost lasišča in obnova kolagena – elastina, ki imata pomembno vlogo pri regeneraciji povrhnjice kože. Za doseganje rezultatov se priporoča redna uporaba derma valjčka Lite LDR 600 na prizadetem predelu lasišča, največ 1 krat dnevno.

UPORABA

Pred začetkom uporabe je treba mikroiglice na valjčku LDR 600 dobro očistiti in razkužiti s sredstvom za razkuževanje ali z alkoholom. Derma valjček držimo za ročaj in prislonimo na predel lasišča, ki ga želimo regenerirati. Začnemo z valjanjem po suhem lasišču, nazaj in naprej, 5–10 krat v vsako smer horizontalno, vertikalno in diagonalno. Nato nanesemo in vmasiramo LITE HAIR RE-GROWTH SERUM, ki izboljša zdravje lasnih mešičkov.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se