piskar@literam.net    +386 41 633 697
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

Lite extra gentle shampoo foam pH 4,7

150

20,00

Negovalni, nežen šampon, ki očisti in neguje lase medtem, ko blagodejno deluje na lasišču. Za izredno pogosta umivanja las. Priporočljiv za najbolj nežna lasišča oziroma za lasišča z manj lasmi, ne draži oči.
Sestavine
Kategorija:

Opis

Zaradi izbrane nežne sestave z dodatkom rožmarina odpravlja blažje anomalije lasišča, kot je prhljaj, ter ustvarja pogoje za boljšo rast las. Lasje bodo čvrsti, lažje jih bo razčesati.

Na krajših laseh je umivanje enostavnejše ter poraba bolj kontrolirana, če uporabljamo šampon v peni, saj se ne razlije. S tem hkrati zaščitimo oči, zato je primerno za umivanje las pri najmlajših. Tudi količina uporabljenega šampona je posledično manjša, saj je v peni ogromno zraka.

*Pri izredno mastnem lasišču priporočamo uporabo v kombinaciji s šamponom LITE VITAL.
* Pri lasišču, kjer se stalno ali v določenih obdobjih pojavlja močnejši prhljaj, priporočamo uporabo v kombinaciji s šamponom LITE KEPYRO.

UPORABA

  • Nanesemo na lase in lasišče, pustimo da deluje najmanj 3 minut, lahko razščešemo in speremo.
  • Ni potrebno 2x umivati, razen v izjemnih primerih.

KAJ PRIDOBITE Z UPORABO EXTRA GENTLE SHAMPOO FOAM?

  • Pomirjeno lasišče.
  • Zdrave in krepke lase.
  • Izboljšane pogoje za rast las.
  • Idealen za najnežnejša lasišča, ker je v obliki pene in se ne razlije ter zato ne draži oči.

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Pustite delovati nekaj minut (najmanj 3) in sperete. Lase ožamete in popivnate z brisačo.

STE VEDELI?

Ste vedeli, da povprečno dolge lase umijete v povprečju 260 krat preden izpadejo in zrastejo novi. Kakovost vaših las je zelo odvisna od tega, s čim jih umijete in na kakšen način to naredite.

Obvezen nakup: LITE KERACARE

Da zaščitimo naše lase, jih naredimo lepše na izgled in lažje oblikovanje po umivanju z LITE šamponom, LITERAM terapevti svetujemo uporabo LITE KERACARE.

Več o LITE KERACARE

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se