info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

LITE STYLING – extra strong foam

150 ml

30

Inovativna formula izredno podaljša obstojnost pričesk vseh tipov las tudi najbolj mastnih, težkih las, katerih pričeska običajno ne obstoji niti en dan in pri tem lasje ostanejo čisti.

Sestavine
Kategorija:

Opis

Inovativna formula močno podaljša obstojnost pričesk pri vseh tipih las, tudi najdebelejših, mastnih ali težkih, ko pričeska običajno ne obstoji nit en dan. Lasje po uporabi ostanejo čisti. Pri tanjših laseh je treba z enakomernimi in manjšimi nanosi uravnavati uporabljeno količino. V primeru premočnega učinkovanja lahko LITE EXTRA STRONG STYLING FOAM pred nanosom na lase v dlani zamešate z LITE KERATIN peno ali z LITE STYLING LIGHT peno, in tako prilagodite jakost učinkovanja potrebam vaših las.

Pena LITE EXTRA STRONG STYLING FOAM je učinkovita za oblikovanje in nudi močno obstojnost tudi moški frizuri s kodri. Edinstvena prednost proizvoda LITE EXTRA STRONG STYLING FOAM je tudi v njeni uporabnosti kot čistilna pena – suhi šampon. Pri uporabi kot suhi šampon jo nanesemo ob korenu na suhe lase, kjer so le-ti mastni, vmasiramo, malo prečešemo in predel, kamor smo nanesli peno, posušimo s fenom. Lasje bodo izgledali čisti, pričeska bo pridobila volumen. Potrebna količina in število nanosov sta odvisna od tega, koliko so vaši lasje pri korenu mastni.

UPORABA

  • Uporabljamo različno količino pene in nanašamo na različno mokre/vlažne lase, vse je odvisno na kakšno vrsto las nanašamo. Vedno dobro prečešemo lase in pazimo, da se lasje ne posušijo preden jih oblikujemo. Če se to zgodi, še enkrat znova nekoliko navlažimo lase in nanesemo peno.

Uporabljamo za različne stylinge in vrste las:

  • za tanke in debele lase, katerih pričeske niso obstojne,
  • za suhe in mastne lase, katerih pričeske so težje obstojne in se lasje hitro zmastijo.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se