piskar@literam.net    +386 41 633 697
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

LITE HAIR RE-GROWTH SERUM proti pleši

17 ml

170,00

Utrjuje in poživi lasni mešiček ter spodbuja rastno fazo las tudi tam, kjer je že vidna pleša. V določenih primerih lahko plešenje celo prepreči oziroma vsaj bistveno zamakne izpadanje las pri moških in ženskah v kasnejše obdobje.

Sestavine
Kategorija:

Opis

Utrjuje in poživi lasni mešiček ter spodbuja rastno fazo las tudi tam, kjer je že vidna pleša. V določenih primerih lahko plešenje celo prepreči oziroma vsaj bistveno zamakne izpadanje las pri moških in ženskah v kasnejše obdobje. S krepitvijo presnove in strukture foliklov pospešuje učvrstitev las v lasnih mešičkih. Oleanolna kislina naravnega izvora zavira encim 5 α-reduktazo, api- genin (naravni flavonidom), izboljša mikrocirkulacijo in biotinil-GHK stimulira celični metabolizem.

LITE HAIR-RE-GROWTH SERUM uporabljamo na popolnoma plešastemu predelu lasišča ali na predelu slabše rasti las

UPORABA

V začetni fazi: vsaj prvi mesec nanašamo serum 1 krat do 2 krat dnevno. Predel na katerega nanašamo LITE HAIR RE-GROWTH SERUM najprej razmastimo (vato navlažimo z alkoholno raztopino in obrišemo kožo). Z Derma valjčkom LDR 600 povaljamo v več smeri po predelu lasišča. Nanesemo kapljico proizvoda LITE HAIR RE-GROWTH SERUM na predel cca. 3 cm2 in masiramo najmanj 20 s. Uporabljamo ga toliko časa, dokler na lasišču ne zrastejo novi lasje oziroma najmanj 4 do 6 mesecev. Predel na katerega nanašamo LITE HAIR RE-GROWTH SERUM najprej razmastimo (vato navlažimo z alkoholno raztopino in obrišemo kožo). Z Derma valjčkom LDR 600 povaljamo v več smeri po predelu lasišča. Nanesemo kapljico proizvoda LITE
HAIR RE-GROWTH SERUM na predel cca. 3 cm2 in masiramo najmanj 20 sek. Ko so novi lasje že vidni in je treba lasno čebulico spodbujati k aktivnosti. Priporoča se uporaba LITE HAIR RE-GROWTH SERUM vsaj 3 krat tedensko ali po potrebi.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se