Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite HERBAL shampoo – ZA SUHE LASE
Loading...

Lite HERBAL shampoo – ZA SUHE LASE

pH 5,0
Količina: 100 ml, 200 ml

Edinstveno formuliran šampon namenjen suhim ali zelo suhim lasem po dolžini. Tudi lasem, ki so močno barvani oziroma prav od barvanja izsušeni. S pomočjo keratina popravi poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule ). Lase naredi gladke, mehke in sijoče. Rezultati so vidni že po prvi uporabi!

21,00 29,00 

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

Opis

PRIPOROČAMO GA VSEM, KI IMAJO:

 • NORMALNO DO MOČNO BARVANE LASE: s pomočjo keratina popravi poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule ) zaradi barvanja in drugi preparatov, zato bodo takšni lasje bolj gladki in prožni za oblikovanje, saj šampon zapira luske.
 • IZSUŠENE LASE IN ŠTRLEČE KONICE: zaradi dodatka citronske kisline in ostalih negovalnih sestavin postanejo lasje bolj gladki, sijoči in zaščiteni ter pričeska obstojnejša.
 • NARAVNO DEBELEJŠE in TRDE LASE: šampon naredi lase prožnejše, MEHKEJŠE in sijoče, da se lažje oblikujejo.
 • KODRASTE LASE, ki so pogosto izsušeni in togi, zato kodri ne padajo mehko. Takšnim lasem šampon povrne mehkobo in prožnost, KODRI bodo LEPŠI IN OBSTOJNEJŠI.
 • RAZDRAŽENO, PORDELO LASIŠČE saj šampon s pomočjo dodatka sivke lavendule in ekstrakta rožmarina vzpostavlja ravnovesje na lasišču in krepi rast las.
 • GOSTE, UPORNE IN SUHE LASE, ki ne potrebujejo dodatnega volumna.
 • KRAJŠE LASE, ki so prekomerno obdelani – barvani.
 • DOLGE BARVANE LASE, na katerih so preparati pustili vidne posledice.
 • PREKOMERNO OBDELANE in POŠKODOVANE LASE in ni jih želeli narediti bolj voljne.

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

 1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno na lasišče) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate po lasišču in ga nato s prsti prenesete na dolžino las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las.
 2. Pustite delovati vsaj 10 minut in sperete. LITE šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da aktivne snovi v šamponu  le te dobro očistijo, pri tem pa ohranjajo naravno zaščito, odpornost  in zdravje las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
 3. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo.
 4. Po umivanju las iskreno priporočamo tudi uporabo izdelka LITE KERACARE, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET