info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

Lite kepyro shampoo foam

150 ml

35

Šampon proti PRHLJAJU v peni. Aktivno čisti lasišče in krepi lase. Deluje na tri glavne povzročitelje prhljaja bakterije, stres in onesnaženje.  Krepi lasno steblo, ker je izredno aktiven.
Sestavine

Opis

Prhljaj je nadloga, ki jo lahko povzroča kombinacija dejavnikov, kot so glivice, bakterije, stres in onesnaženje. Nagnjenost k prhljaju je lahko tudi dedne narave. Šampon odlikuje učinkovito odpravljanje prhljaja ter izjemna krepitev lasnega stebla. Kombinacija sestavin klimbazola, cink, piritiona in rožmarina omogoča učinkovitost pri boju z različnimi tipi prhljaja, medtem, ko kombinacija negovalnih sestavin bogato hrani lasno steblo. Lasišče bo po uporabi čisto in pomirjeno, lasem bodo znova polni volumna, prožni in čvrsti. Daljši lasje se bodo zaradi šampona lažje razčesali in kljub pogostejšemu umivanju ostali zdravi.

Ko je prisoten prhljaj, je običajno potrebno nanesti šampon na lasišče večkrat, vmes se priporoča nežno masirati lasišče in nežno podrgniti s čistim glavnikom po lasišču. Šampon speremo in ga ponovno nanesemo, dokler lasišče ni čisto.
*Šampon bolje deluje, če ga pustite na lasišču dalj časa,  npr. 15 minut.

UPORABA

  • Nanesemo na lase in lasišče, dobro vmasiramo v lasišče, pustimo da deluje najmanj 3 minute. Prečešemo lase in speremo.
  • Če je prhljaja več, nanesemo šampon 2x, dobro vmasiramo, pustimo da deluje nekaj minut (najmanj 3), prečešemo lase in speremo.
  • Ko prhljaja ni več, za naslednja umivanja las uporabljamo druge LITE šampone. Ko se prhljaj zopet pojavi, umijemo lasišče 1x ali 2x s KEPYRO šamponom.
  • Pri zelo trdovratnem prhljaju umivamo lase 2 ali 3 zaporedne dneve. Priporočljiva je tudi uporaba Lite Hair Growth Lotion-a, ki bo dodatno poskrbel, da se bo lasišče hitreje normaliziralo.

NAVODILA PRI UPORABI LITE ŠAMPONOV

Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Pustite delovati nekaj minut (najmanj 3) in sperete. Lase ožamete in popivnate z brisačo.

STE VEDELI?

Prhljaj je pogosta težava in pri kar 50 odstotkih ljudi se težave z njim pojavijo vsaj enkrat v življenju. Kombinacija hladnega vremena zunaj in toplega, suhega zraka v naših stanovanjih, nastanek prhljaja le še pospeši. Prhljaj je tudi hrana za glivice in bakterije, ki povzročajo razdraženo, srbeče lasišče. In ne zgolj to, glivice in bakterije slabijo rast las in lahko izpadanje las še pospešijo.

Kaj lahko storimo, da bodo naši lasje tudi pozimi zdravi in sijoči, predvsem pa brez prhljaja?
Kot prvo je najbolj pomembno, da kupimo primeren šampon, ki je nežen in ne vsebuje premočnih penilcev. Izberemo šampon, ki z izbranimi rastlinskimi ekstrakti pomirjevalno deluje na lasišče ter vzpostavi naravno ravnovesje na lasišču, kot je zgoraj opisani šampon LITE KEPYRO. Če se prhljaj ne čisti s pravimi šamponi oziroma so ti šamponi neprimerni, zaradi njegovih sestavin, se lahko še bolj močno razširi.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se