Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite keratin spray – za suhe lase, ki jim primankuje vlage, ter za lažje razčesavanje
Loading...

Lite keratin spray – za suhe lase, ki jim primankuje vlage, ter za lažje razčesavanje

pH 5,5
Količina: 200 ml

Edinstveno formuliran proizvod, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo.  Lahko ga nanesemo tudi na suhe lase in tako osvežimo pričesko. Izdelek vsakodnevno povrne lasem vlago, da ohranijo svojo zdravo obliko, gladkost in sijaj.

22,00 31,00 

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Quaternium-80, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyzed Corn. Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Perfume, Citric Acid, Polyvinylpyrrolidone, Benzalkonium Chloride , Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

Opis

PRIPOROČAMO GA VSEM, KI IMAJO: 

  • DOLGE, BARVANE LASE. Izdelek barvanim lasem povrne vlago, poveča gladkost, sijaj, lase zaščiti in jim povrne izgubljeno vlago ter prožnost. Izdelek ohranja tudi barvo las saj zapira luske las.
  • PO DOLŽINI SUHE IN LOMLJIVE LASE. Zaradi barvanja las in prekomerne toplotne obdelave lasje izgubijo vlago, izdelek kot je Keratin spray, le-to povrne lasem.
  • PROBLEM PRI OBSTOJNOSTI PRIČESKE. Izdelek lase osveži in jim pri jutranji rutini oblikovanja pričeske povrne vlago, da lahko ponovno oblikujemo pričesko brez predhodnega umivanja las.
  • IZDELEK PRIPOROČAMO TUDI ZA OTROŠKE LASE. Tako ne bo nič več joka in stoka pri razčesavanju dolgih las.

Proizvod je formuliran za vse tiste, ki se srečujete s težavami prekomernega zapletanja las oziroma oteženega razšesavanja. Ker se LITE KERATIN SPRAY lahko nanaša tudi na suhe lase, vsakodnevno povrne lasem vlago, da ohranijo svojo zdravo obliko, gladkost in sijaj. Zaradi nižje koncentracije derivatov keratina, proizvod lasem ne vrača toliko čvrstosti kot jih naredi gladke. Lasje s pomočjo proizvoda ostajajo prožni, se ne lomijo in hitreje pridobivajo na dolžini. V veliko pomoč je tudi pri oblikovanju pričeske, ko se vam med oblikovanjem preveč posušijo lasje. Takrat jih s tem edinstvenim vlažilcem med oblikovanjem navlažite, s čimer zaprete luske las, kar vpliva tudi na ohranjanje barve, kakovosti in odpornosti las.

UPORABA

Zvečer, preden se odpravite spat, navlažite izsušene predele las, nežno razčešete ter dolge lase zavijete v polža – figo na vrhu glave, nežno spnete s sponko za lase ali manjšim “krokodličkom”, s čimer lase pripravite na počitek in hkrati na nov dan in novo pričesko.  Zjutraj bodo lasje sveži, imeli bodo lepo obliko, kot da so sveže umiti in to brez dodatnega dela. Izdelek lahko na lase nanesete tudi zjutraj, da osvežite lase in jih s fenom in krtačo ponovno oblikujete. Izdelek lahko nanesete tudi na mokre oziroma vlažne lase po umivanju.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET