Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Lite ker*up styling formula ( še posebej za moške)
Loading...

Lite ker*up styling formula ( še posebej za moške)

Količina: 100 ml

Zaradi kombinirane sestave losjon lase obogati in podaljša obstojnosti pričeske, poveča volumen in čvrstost. Izdelek je formuliran tako za moške kot ženske pričeske.

25,00 

Aqua, Polyvinylpyrrolidone, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Keratin, Perfume, Trideceth- 10, 2-Bromo-2-nitroPropane-1,3-diol, Quaternium-80,Citric Acid, Coumarin

Opis

Zaradi kombinirane sestave losjon lase obogati in podaljša obstojnosti pričeske, poveča volumen in čvrstost. Za osvežitev oblike pričeske je mogoče lase večkrat s ponovnim nanosom preoblikovati brez vmesnega umivanja. Primeren je za moške, ki si želijo polnejše frizure. Ustvari volumen in podaljša obstojnost tudi pri ženskih pričeskah, ki jih oblikujemo z navijalkami.

UPORABA

Majhno količino losjona nanesite med dlani in nato s prsti oblikujte želeno pričesko. Če želite pričesko na novo oblikovati, nanesite na dlan majhno količino losjona in ponovno oblikujte lase
v pričesko.

Proizvod ni običajen styling proizvod temveč med uporabo lase napolni z gradniki las in vzdržuje njihovo kvaliteto. Ob redni uporabi  bodo lasje na dolgi rok boljši, videz pričeske bolj poln in urejen. S tem proizvodom lahko dosežete tudi videz mokrih las. Prednost LITE KER’UP STYLING-A je tudi ta, da lahko naknadno spremenite obliko, le da pri ponovnem oblikovanju navlažite roke.

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET