info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

Lite ker*up styling formula ( še posebej za moške)

80 ml

23,50

Omogoča oblikovanje, učvrstitev in poleg tega dodaja volumen ter napolni lase z gradniki las ter neguje. Pričesko utrdi, podaljša obstojnost, ustvari videz zdravih las.

Sestavine
Kategorija:

Opis

Zaradi kombinirane sestave losjon lase obogati in podaljša obstojnosti pričeske, poveča volumen in čvrstost. Za osvežitev oblike pričeske je mogoče lase večkrat s ponovnim nanosom preoblikovati brez vmesnega umivanja. Primeren je za moške, ki si želijo polnejše frizure. Ustvari volumen in podaljša obstojnost tudi pri ženskih pričeskah, ki jih oblikujemo z navijalkami.

UPORABA

Majhno količino losjona nanesite med dlani in nato s prsti oblikujte želeno pričesko. Če želite pričesko na novo oblikovati, nanesite na dlan majhno količino losjona in ponovno oblikujte lase
v pričesko.

Proizvod ni običajen styling proizvod temveč med uporabo lase napolni z gradniki las in vzdržuje njihovo kvaliteto. Ob redni uporabi  bodo lasje na dolgi rok boljši, videz pričeske bolj poln in urejen. S tem proizvodom lahko dosežete tudi videz mokrih las. Prednost LITE KER’UP STYLING-A je tudi ta, da lahko naknadno spremenite obliko, le da pri ponovnem oblikovanju navlažite roke.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se