info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

LITE STYLING – Light foam

150 ml

20

Ravno prav močno utrjuje, fiksira tudi tanjše, mehkejše ali normalne lase. Uporablja se jo za več namenov. Na mokre lase pred oblikovanjem s fenom ali navijanjem, namesto gela za oblikovanje krajših las. Las ne zlepi in jih ne masti.

Sestavine
Kategorija:

Opis

Ravno prav močno utrjuje in fiksira tudi tanjše, mehkejše ali normalne lase. Uporablja se jo za več namenov. Na mokre lase pred oblikovanjem s fenom ali navijanjem ali namesto gela za oblikovanje krajših las. Las ne zlepi in jih ne masti.

KAJ PRIDOBITE Z UPORABO LITE STYLING FOAM?

  • Obstojno pričesko in bolj čvrste lase.
  • Bolj polno pričesko.
  • Ohrani lase čiste.
  • Ohrani zdravo strukturo las.

 UPORABA

Pred oblikovanjem nanesite manjšo količino pene na dovolj mokre lase po celi dolžini, razčešite, proizvod v tem primeru deluje kot utrjevalec. Za končni styling – moker videz ali posebno močno
utrjevanje, lahko nanesemo manjšo količino pene na suhe lase proti koncu oblikovanja. Pri laseh, ki zahtevajo močnejše utrjevanje, lahko proizvod kombinirate tudi s peno LITE STYLING EXTRA STRONG, ki jo nanesete pri korenu, kjer so lasje običajno močnejši in bolj mastni, in peno LITE STYLING po dolžini, kjer so lasje tanjši in bolj suhi. Z uporabljeno količino proizvoda in deležem vlage v laseh pred nanosom lahko regulirate želeno moč utrjevanja pene.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se