Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM ANTIAGE WELLNESS NEGA ZA LASE KRALJICA + DARILO: Knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje
Loading...

LITERAM ANTIAGE WELLNESS NEGA ZA LASE KRALJICA + DARILO: Knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje

Tokrat podarite “drugačno darilo”, darilo, ki v tem paketu združuje POPOLN TRETMA ZA LASE + trenutno eno izmed najbolj branih knjig pri nas, knjigo Zvezdane Mlakar – Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Lahko bi trdili, da s paketom KRALJICA v življenje obdarjenke prinašate SPREMEMBO. Vsekakor spremembo na bolje. Sprememba na laseh, ki jo bomo dosegli z LITERAM ANTIAGE WELLNESS NEGO, bo na laseh vidna takoj, tista sprememba, ki jo prinaša branje knjige iz tega darilnega paketa, pa je še neznanka, kar je pri darilih najboljše. A, če gre zaupati Zvezdani Mlakar, gre za pogovore, ki spreminjajo življenje. Vsaj njej in njenim gledalcem znane, pretkle oddaje, so ga zagotovo.

77,00 

Opis

KAJ JE ANTIAGE WELLNESS NEGA ZA LASE IN ZAKAJ JO PODARITI?

Verjemite, to je KRALJEVSKA NEGA ZA LASE, ki lase spreminja na bolje. Literam antiage wellness nego za lase priporočamo vsem, ki niso zadovoljni s svojimi lasmi. Pa naj si gre za izsušene lase, prepletajoče lase, mastne lase ali lase »brez življenja« in potrebnega leska. Nujno jo priporočamo tudi vsem, ki imajo težavo z obstojnostjo pričeske in si zaradi tega prepogosto umivajo lase.

Med postopkom ANTIAGE NEGE lasem povrnemo materiale, ki so njim naravni ( keratin), s čimer dobijo lasje ponovno gladkost, prožnost, naravni lesk in izgubljeno vlago. Po domače, lasem vrnemo ŽIVLJENJE. 

Nega je izredno intenzivna, globinska in izniči poškodbe las. Je tudi nega proti STARANJU LAS, primerna za vse starosti. Ko gre za starost in lase, ni pravila, kdo ima bolj obrabljene, mlajša ali zrelejša ženska. Odvisno je od tega, kaj nekdo počne z lasmi. In v teh modernih časih dejavnikov, ki lase “starajo” oziroma uničujejo, res ni malo. Lahko bi rekli, da ANTIAGE WELLNESS NEGO ZA LASE potrebujemo vsi! Nega je uvod v zdrave lase, samo z NAJBOLJŠIMI MATERIALI ZA LASE! Je tudi časovno prijazna, retultat pa je KRALJEVSKI!

Več o o ANTIAGE WELLNESS NEGI ZA LASE si lahko preberete tudi tukaj .

Nikar ne pozabimo, da je del tega privlačnega darilnega paketa tudi aktualna knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Sodelovanje z Zvezdano namreč ni naključje. Ko je lastnica blagovne znamke LITERAM, Klaudija Piskar, takrat pričela “pot LITERAMa” v Sloveniji, je povabila k sodelovanju prav Zvezdano, saj je verjela, da ji lahko pomaga na poti do zdravih, močnih in dolgih las. Zvezdana je hkrati s pomisleki, kot tudi z vero pristala na LITERAM in sodelovanje ter dejansko “dobila” lepe, goste, zdrave in močne lase. Zato je njuna skupna pot, dandanes tudi zgodba o skupnem uspehu, ki se kaže tudi v tem darilnem paketu, ki ga bo deležna vaša obdarjenka, mama, prijateljica, sestra, sodelavka ali poslovna partnerica. Zaupajte nam in KRALJICI PODARITE, KRALJEVSKO NEGO ZA LASE!