Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM PRAZNIČNI PAKET GLAMY + 2x DARILO: KNJIGA ZVEZDANE MLAKAR in TORBICA POLO
Loading...

LITERAM PRAZNIČNI PAKET GLAMY + 2x DARILO: KNJIGA ZVEZDANE MLAKAR in TORBICA POLO

Količina: 200ml, 200ml, 150ml, 400ml

OBDARUJTE SEBE ALI SVOJE NAJDRAŽJE. Sebi ali svoji prijateljici, mami, sestri, kolegici, poslovni partnerici, podarite GLAMY LASE! Darilni paket GLAMY sestavljajo izdelki, ki lasem pomagajo do glamuroznega izgleda. Izdelki iz LITERAM LITE CARE-LINE linije lase regenerirajo in jim vrnejo tisto, kar so izgubili, vračajo naravne gradnike. Izdelki v tem paketu so negovalne, kot tudi styling narave. Paket smo zasnovali skupaj z Zvezdano Mlakar in kot darilo k prazničnemu pakiranju dodali tudi njeno aktualno knjigo; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. To paše ni vse! Da vas še bolj razvajmo, smo k darilnemu paketu, kot DARILO, dodali tudi kozmetično torbico LITERAM POLO. 

115,00 

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN SPRAY

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Quaternium-80, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyzed Corn. Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Perfume, Citric Acid, Polyvinylpyrrolidone, Benzalkonium Chloride , Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

LITE EXTRA STRONG FOAM

Aqua, Propane-Butane, PVM/MA Copolymer, Ceteareth-25, Quaternium-80, Parfum, Ammonia,  Benzalkonium Chloride, Citral, Linalool, d-Limonene, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE STYLING STRONG NON STICKY SPRAY

Alcohol, Propane-Butane, Dimethyl Ether, Butyl Ester of PVM / MA Copolymer, Parfum, Aminomethyl Propanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene, Coumarin

 

Opis

Izdelki v darilnem paketu GLAMY lasem prinašajo glamurozen izgled. Tokratni paket je sestavljen iz dveh negovalnih izdelkov iz linije LITE CARE-LINE LITERAM in dveh styling izdelkov iste linije. Paket je za vas oziroma vašo obdrajenko skrbno sestavila naša trihologinja Klaudija Piskar, tudi lastnica blagovne znamke LITERAM. V tej kombinaciji izdelki lasem povrnejo, kar so izgubili tekom barvanja, kodranja oziroma ravnanja las. Lasem vračajo NARAVNE GRADNIKE, po čemer so LITERAM proizvodi znani. Med drugim omogočajo dobro osnovo za styling in pričesko, kar dobesedno potrdita in utrdita tudi dva styling izdelka iz paketa.

Prvi iz darilnega seta je tukaj Rebuilder Lite Keracare, ki je popolna zamenjava za maske in balzame. Uporabimo ga po šamponiranju. Lase bo napolnil z naravnimi gradniki in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. V paket je kot naslednji negovalni izdelek dodan tudi eden izmed naših priljubljenih izdelkov Lite Keratin Spray, ki lasem povrne vlago. Izdelek večkrat primerjamo s kremo za obraz, ki jo za vlažnost kože uporabimo vsak dan. Enako je s Keratin spray-em. Lasem povrne vlago, ki jo izgubljajo vsak dan že s tem, da samo obstajajo, kaj šele, ko jih oblikujemo in mučimo z vsemi preparati. Lasje se z uporabo tega izdelka ne zapletajo, ne lomijo, lažje jih je razčesati. Drugi del paketa predstavljata styling izdelka, ki sta odlična za oblikovanje GLAMY PRIČESKE. Kot prva je za odlično glamy pričesko tukaj Lite Styling Extra strong pena, ki zdaj v inovativni formuli izredno podaljša obstojnost pričesk vseh tipov las tudi najbolj mastnih, težkih las, katerih pričeska običajno ne obstoji niti en dan, pri čemer lasje vseeno ostanejo čisti. Najboljše pri njej je tudi dejstvo, da jo lahko uporabljamo kot čistilno peno oziroma suh šampon. Iz paketa za vašo obdarovanko maha še en styling izdelek, to je Lite styling strong non sticky spray, ki bo pričesko utrdil in ji dal piko na i, pri tem pa las ne bo zlepil. Med drugimi tudi umirja statične lase.  V praznično pakiranje smo dodali tudi DARILO: Literam torbico POLO, ki lahko služi kot kozmetična torbica za potovanje.

♥ Nikar ne pozabimo, da je del tega privlačnega darilnega paketa tudi aktualna knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Sodelovanje z Zvezdano namreč ni naključje. Ko je lastnica blagovne znamke LITERAM, Klaudija Piskar, takrat pričela “pot LITERAMa” v Sloveniji in zavedanja, da je lase moč obnoviti, je povabila k sodelovanju prav Zvezdano, saj je verjela, da ji lahko pomaga na poti do zdravih, močnih in dolgih las. Zvezdana je hkrati s pomisleki, kot tudi z vero pristala na LITERAM in sodelovanje ter dejansko “dobila” lepe, goste, zdrave in močne lase. Njuna skupna pot do gostih, daljših, zdravih in dolgih las je zgodba o skupnem uspehu, ki se kaže tudi v tem darilnem paketu, ki ga bo deležna vaša obdarjenka, mama, prijateljica, sestra, sodelavka ali poslovna partnerica. Zaupajte nam in lase obdarjenke spremenite v GLAMY LASE!

Podroben opis izdelkov v paketu:

LITE KERACARE

Rebuilder Lite Keracare lase napolni z naravnimi gradniki, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju oziroma šamponiranju. 

LITE KERATIN SPRAY

Edinstveno formuliran proizvod, ki lasem povrne vlago. Izdelek večkrat primerjamo s kremo za obraz, ki jo za vlažnost kože uporabimo vsak dan. Enako je s Keratin spray-em. Lasem povrne vlago, ki jo izgubljajo vsak dan že s tem, da samo obstajajo, kaj šele, ko jih oblikujemo in mučimo z vsemi preparati. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo.  Lahko ga nanesemo tudi na suhe lase in tako osvežimo pričesko.

LITE EXTRA STRONG PENA

Inovativna formula močno podaljša obstojnost pričesk pri vseh tipih las, tudi najdebelejših, mastnih ali težkih, ko pričeska običajno ne obstoji nit en dan. Edinstvena prednost proizvoda je tudi v njeni uporabnosti kot čistilna pena – suhi šampon. Pri uporabi kot suhi šampon jo nanesemo ob korenu na suhe lase, kjer so le-ti mastni, vmasiramo, malo prečešemo in predel, kamor smo nanesli peno, posušimo s fenom. Lasje bodo izgledali čisti, pričeska bo pridobila volumen. Potrebna količina in število nanosov sta odvisna od tega, koliko so vaši lasje pri korenu mastni.

LITE STYLING NON STICKY SPRAY

Močan lak – utrjevalec za lase s posebno formulo omogoča naravno učvrstitev pričeske tudi pri najtanjših in najmehkejših laseh.

 

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Po šamponiranju na celotno dolžino nanesite izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpiramo ampak ga dobro včešemo v lase.
  2. Po tem, ko smo po protokolu paketa nanesli na lasišče keratinsko peno, zdaj še mokro oziroma vlažno dolžino las popršimo s Lite Keratin spray-em in razčešemo. Lase poljubno posušimo in oblikujemo. Uporabo tega izdelka pa toplo priporočamo tudi na suhih laseh. Zvečer, preden se odpravimo spat, navlažimo izsušene, poškodovane predele las ( to je največkrat dolžina las ), nežno razčešemo ter dolge lase zavijemo v polža – figo na vrhu glave, nežno spnemo s sponko za lase ali manjšim “krokodilčkom”, s čimer lase pripravimo na počitek in hkrati na nov dan in novo pričesko.  Zjutraj bodo lasje sveži, imeli bodo lepo obliko, kot da so sveže umiti in to brez dodatnega dela. Izdelek lahko na lase nanesemo tudi zjutraj, da osvežimo lase in jih s fenom in krtačo ponovno oblikujemo.
  3. Zdaj je čas za oblikovanje pričeske in styling, zato še na mokre lase nanesite Lite Extra Strong peno. Uporabite različno količino pene in nanesite na različno mokre/vlažne lase. Lase nato dobro prečešite in pazite, da se lasje ne posušijo preden jih oblikujete. Pri uporabi kot suhi šampon peno nanesemo ob korenu na suhe lase, kjer so le-ti mastni, vmasiramo, malo prečešemo in predel, kamor smo nanesli peno, posušimo s fenom. Lasje bodo izgledali čisti, pričeska bo pridobila volumen. Potrebna količina in število nanosov sta odvisna od tega, koliko so vaši lasje pri korenu mastni.
  4. Lase poljubno posušite in oblikujte v pričesko ter jo definirajte z Lite styling strong non sticky spray-em, ki bo pričesko utrdil in ji dal piko na i, pri tem pa las ne bo zlepil. Umiril bo statične lase.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET