Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM PRAZNIČNI PAKET ZVEZDA + 2x DARILO: KNJIGA ZVEZDANE MLAKAR in TORBICA POLO
Loading...

LITERAM PRAZNIČNI PAKET ZVEZDA + 2x DARILO: KNJIGA ZVEZDANE MLAKAR in TORBICA POLO

Količina: 200ml, 150ml, 200ml, 50ml

OBDARUJTE SEBE ALI SVOJE NAJDRAŽJE!

Sebi ali svoji prijateljici, mami, sestri, kolegici, poslovni partnerici, podarite paket izdelkov za lase, ki vas bodo spremenili v ZVEZDO, saj je občutek , ki ga puščajo v laseh ZVEZDNIŠKI! Darilni paket ZVEZDA sestavljajo izdelki iz LITERAM LITE CARE-LINE linije lase, ki lase regenerirajo in jim vrnejo tisto, kar so izgubili, naravne gradnike. Izdelki v tem paketu so negovalne, celo terapevtske narave in prinašajo VIDNE SPREMEMBE na laseh. Paket smo zasnovali skupaj z Zvezdano Mlakar in dodali tudi njeno aktualno knjigo; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Da vas dodatno razvajmo smo v paket dodali poleg knjige še eno DARILO: Kozmetično torbico LITERAM POLO. 

126,50 

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN FOAM

Aqua, Butane-Propane, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn
Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Trideceth-10, Perfume, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE KERATIN SPRAY

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Quaternium-80, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyzed Corn. Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Perfume, Citric Acid, Polyvinylpyrrolidone, Benzalkonium Chloride , Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

LITE KERACREME

Aqua,Bifida Ferment Lysate, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betaine,
Polyquaternium-10, Quaternium-80, Citric Acid, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol,Acetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate , Coumarin, Benzalkonium Chloride

 

Opis

Izdelki v darilnem paketu ZVEZDA lasem prinašajo izgled, kot ga vidimo med zvezdnicami. Paket iz negovalne linije LITE CARE-LINE iz LITERAMa je skrbno sestavljen iz strani naše trihologinje Klaudije Piskar. V tej kombinaciji izdelki lasem povrnejo, kar so izgubili tekom barvanja, kodranja oziroma ravnanja las.

Prvi iz darilnega seta je tukaj Rebuilder Lite Keracare, ki je popolna zamenjava za maske in balzame. Lase bo napolnil z naravnimi gradniki in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. V paket je vključena tudi terapevtska pena Lite Keratin Foam, ki pravilno nahrani lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Kot pomemben izdelek je v paket dodan tudi eden izmed naših priljubljenih izdelkov Lite Keratin Spray, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo, lažje jih je razčesati. Kot zadnji v paketu, pa je tukaj ključen izdelek za regeneracijo konic, Lite Keracreme, ki s pomočjo kombinacije obnovitvenega kompleksa in derivatov keratina konice zaščiti pred cepljenjem in lomljenjem.

♥ Nikar ne pozabimo, da je del tega privlačnega darilnega paketa tudi aktualna knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Sodelovanje z Zvezdano namreč ni naključje. Ko je lastnica blagovne znamke LITERAM, Klaudija Piskar, takrat pričela “pot LITERAMa” v Sloveniji in zavedanja, da je lase moč obnoviti, je povabila k sodelovanju prav Zvezdano, saj je verjela, da ji lahko pomaga na poti do zdravih, močnih in dolgih las. Zvezdana je hkrati s pomisleki, kot tudi z vero pristala na LITERAM in sodelovanje ter dejansko “dobila” lepe, goste, zdrave in močne lase. Njuna skupna pot do gostih, daljših, zdravih in dolgih las je zgodba o skupnem uspehu, ki se kaže tudi v tem darilnem paketu, ki ga boste deležne same oziroma obdarjenka: mama, prijateljica, sestra, sodelavka ali poslovna partnerica. Zaupajte nam in zasvetite kot ZVEZDA! To pa še ni vse! Ker vas radi razvajamo smo v paket dodali poleg knjige še eno DARILO: kozmetično torbico LITERAM POLO

Podroben opis izdelkov v paketu:

LITE KERACARE

Rebuilder Lite Keracare lase napolni z naravnimi gradniki, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju oziroma šamponiranju. 

LITE KERATIN FOAM

Lite Keratin Foam je edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las.

LITE KERATIN SPRAY

Edinstveno formuliran proizvod, ki lasem povrne vlago. Lasje se ne zapletajo, ne lomijo.  Lahko ga nanesemo tudi na suhe lase in tako osvežimo pričesko. Izdelek vsakodnevno povrne lasem vlago, da ohranijo svojo zdravo obliko, gladkost in sijaj.

LITE KERACREME

Občutek po uporabi te kreme je podoben, kot pri uporabi drugih klasičnih proizvodov za nego konic (olja, kreme, voski, itd.), le da Keracare kremica tudi na dolgi rok vzdržuje kakovost zdravih las in preprečuje prehitro obrabo, tanjšanje in cepljenje konic.

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Po šamponiranju na celotno dolžino nanesite izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpiramo ampak ga dobro včešemo v lase.
  2. Pred sušenjem in oblikovanjem pričeske na lasišče, takoj pri korenu, nanesemo tudi Lite Keratin Foam in peno dobro vmasiramo v lasišče. Peno uporabimo samo pri lasišču.
  3. Po tem, ko smo po protokolu paketa nanesli na lasišče keratinsko peno, zdaj še mokro oziroma vlažno dolžino las popršimo s Lite Keratin spray-em in razčešemo. Lase poljubno posušimo in oblikujemo. Uporabo tega izdelka pa toplo priporočamo tudi na suhih laseh. Zvečer, preden se odpravimo spat, navlažimo izsušene, poškodovane predele las ( to je največkrat dolžina las ), nežno razčešemo ter dolge lase zavijemo v polža – figo na vrhu glave, nežno spnemo s sponko za lase ali manjšim “krokodilčkom”, s čimer lase pripravimo na počitek in hkrati na nov dan in novo pričesko.  Zjutraj bodo lasje sveži, imeli bodo lepo obliko, kot da so sveže umiti in to brez dodatnega dela. Izdelek lahko na lase nanesemo tudi zjutraj, da osvežimo lase in jih s fenom in krtačo ponovno oblikujemo.
  4. Izdelek Lite Keracreme nanašamo na suhe lase oziroma na konice las. Po potrebi oziroma vsak dan. Priporočljivo zjutraj za definicijo konic med oblikovanjem.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET