Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM SUMMER DUO “POLETJE V LASEH” za zaščito las pred morjem, soncem, klorom + GRATIS ŠAMPON HERBAL (100ML)
Loading...

LITERAM SUMMER DUO “POLETJE V LASEH” za zaščito las pred morjem, soncem, klorom + GRATIS ŠAMPON HERBAL (100ML)

Količina: 100 ml, 200 ml, 200 ml

Predstavljamo vam LITERAM SUMMER DUO “POLETJE V LASEH” za zaščito las, ki je zasnovan tako, da zaščiti lase pred škodljivimi vplivi poletja, kot so morska voda, klor in sonce. Naša trihologinja Klaudija Piskar je v paket skrbno zapakirala DVA KLJUČNA IZDELKA ZA ZAŠČITO in nego las na počitnicah, ko so lasje izpostavljeni vplivom SONCA, MORJA, KLORA. V paketku vas čakajo: LITE HERBAL ŠAMPON, ki bo lasem povrnil vlago in s pomočjo keratina popravil poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule), (šampon prejmete GRATIS (100ml)). V paket sta kot ključna zaščita dodana tudi REBUILDER LITE KERACARE in LITE KERATIN SPRAY , ki bosta lasem povrnila vlago in zaščitila lase skozi ves poletni dan, kar bo ustvarilo videz lahkotne poletne pričeske polne vitalnosti in prožnosti.

Poskrbljeno je tudi za BREZPLAČNO POŠTNINO.

66,00 

LITE HERBAL ŠAMPON

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN SPRAY

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Quaternium-80, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyzed Corn. Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Perfume, Citric Acid, Polyvinylpyrrolidone, Benzalkonium Chloride , Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

 

Opis

Počitnice ob morju in na soncu so čudovite, vendar prinašajo svojevrstne izzive, še posebej za vaše lase. Naša trihologinja Klaudija Piskar je za vas oblikovala POLETNI DUO izdelkov za lase iz linije LITERAM, ki bodo vašim lasem in lasišču zagotovili potrebno zaščito pred morsko soljo, soncem in klorom. Da vas še dodatno razveselimo, smo v paket izdelkov dodali tudi nepogrešljiv ŠAMPON HERBAL, ki je še kako priporočljiv ravno v poletnih mesecih, saj lasem povrne vlago. Omogočili smo tudi brezplačno poštnino.

PAKET PRIPOROČAMO:

  • Vsem, ki se zavedajo, da so lasje vseh dolžin na počitnicah izpostavljeni dodatnim vplivom kot so morje, sonce, klor in jim je potrebno pomagati, da zadržijo v sebi vlago in prvotno zdravo strukturo oziroma preprečimo morebitne poškodbe ( suhi, lomljivi lasje),
  • vsem, ki imajo barvane lase,
  • vsem, ki imajo poškodovane lase,
  • vsem, ki imajo tanke lase,
  • vsem, ki imajo zdrave lase in bi želeli las zaščititi v tej meri, da se ne poškoduje,
  • vsem, ki imajo kodraste lase in si poleti želijo bolj definirane kodre in moker videz las,
  • vsem, ki želijo doseči valovit videz las brez kodralnika in ali likalnika.

PAKET LITERAM SUMMER DUO ZA ZAŠČITO LAS SESTAVLJAJO:

GARTIS LITE HERBAL ŠAMPON – Izdelek lasem povrne vlago in s pomočjo keratina popravi poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule ). Lase bo naredil gladke, mehke in sijoče. V tem paketu prejmete šampon GRATIS (100 ml).

REBUILDER LITE KERACAREODLIČNA in KLJUČNA ZAŠČITA ZA VAŠE LASE SKOZI VES POLETNI DAN! V prenesenem pomenu bi lahko trdili, da nudi zaščito lasem, kot sončna krema koži. Zaradi posebne sestave se v morju ali bazenu ne izpere iz las (takoj). Tako za zaščito las skozi ves dan zadostuje jutranji, nekoliko večji nanos proizvoda na vlažne lase po celi dolžini. Vaši lasje in pričeska bodo na ta način na morju lepši kot kadarkoli prej, saj v kombinaciji z visoko vlažnostjo zraka na morju lasje prejmejo vse, kar potrebujejo za zdrav videz in obstojnost zdrave strukture.

Edinstveno formuliran REBUILDER se lahko za dodatno nego las uporablja po umivanju v katerem koli obdobju leta, saj je poznan tudi kot POPOLN NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE! Vsebuje visoko koncentriran hidroliziran keratin za bolj mehak in gladek otip las.

LITE KERATIN SPRAY – Je nepogrešljiv poletni izdelek za lase. Proizvod je formuliran za vse tiste, ki se srečujete s težavami prekomernega zapletanja las oziroma oteženega razšesavanja. Ker se LITE KERATIN SPRAY lahko nanaša tudi na suhe lase, vsakodnevno povrne lasem vlago, da ohranijo svojo zdravo obliko, gladkost in sijaj, sploh v poletnih mesecih. Lasje s pomočjo proizvoda ostajajo prožni, se ne lomijo in hitreje pridobivajo na dolžini. V poletnih mesecih vpliva tudi na ohranjanje barve, kakovosti in odpornosti las in zagotovi, da so lasje polni vlage in zato poletna pričeska lahkotna ( valoviti lasje, kodri, …)

UPORABA:

Po tem, ko ste se okopali in zmočili lase v morju ali bazenu, le-te nato sperite s sladko vodo in na lase po celotni dolžini nanesite dvojno ali trojno količino izdelka LITE KERACARE in izdelek včešite v lase.
LITE KERATIN SPRAY nanesite oziroma razpršite na lase zvečer po umivanju las s šamponom LITE HERBAL. Sprej popršite po celotni dolžini las in lase naravno posušite. Videz las bo izjemen ( valovit, kodrast), lasje lahkotni in nahranjeni s potrebno vlago.