Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM SUMMER PAKET ZVEZDA + 2x DARILO: KNJIGA ZVEZDANE MLAKAR in TORBICA LITERAM
Loading...

LITERAM SUMMER PAKET ZVEZDA + 2x DARILO: KNJIGA ZVEZDANE MLAKAR in TORBICA LITERAM

Količina: 200ml, 200ml, 200ml, 50ml

BODI ZVEZDA POLETJA. Poletni paket ZVEZDA za zaščito las vsebuje ključne negovalne izdelke, ki bodo preprečili izsušitev in poškodbe las, ki jih povzročajo poletni vplivi kot so MORJE, SONCE, KLOR.  Izdelki iz LITERAM LITE CARE-LINE linije lase regenerirajo in jim vrnejo tisto, kar so izgubili tokom sončenja in kopanja ter jim vračajo naravne gradnike.  Paket smo zasnovali skupaj z Zvezdano Mlakar in kot darilo k poletnemu pakiranju dodali tudi njeno aktualno knjigo; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. To pa še ni vse! Da vas še bolj razvajmo, smo k paketu, kot DARILO, dodali tudi kozmetično torbico LITERAM B MAXI.

117,50 

LITE HERBAL ŠAMPON

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN SPRAY

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Quaternium-80, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyzed Corn. Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Perfume, Citric Acid, Polyvinylpyrrolidone, Benzalkonium Chloride , Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

LITE KERACREME

Aqua,Bifida Ferment Lysate, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betaine,
Polyquaternium-10, Quaternium-80, Citric Acid, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol,Acetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate , Coumarin, Benzalkonium Chloride

Opis

Izdelki v poletnem paketu ZVEZDA prinašajo brezskrbno poletje za lase in nepogrešljivo poletno branje.  Tokratni paket je sestavljen iz kar treh negovalnih izdelkov iz linije LITE CARE-LINE LITERAM, ki bodo lasem zagotovili zaščito pred poletnimi vplivi, kot so morje, sonce, klor. V paket nismo pozabili dodati niti osnovnega izdelka, ki je temelj pred nego, Lite Herbal šampon, ki bo, kot ostali izdelki, poskrbel za zadostno vlago v laseh. VLAGA JE ZA LASE POLETI KLJUČNA.  Paket je za vas skrbno sestavila naša trihologinja Klaudija Piskar, tudi lastnica blagovne znamke LITERAM. V tej kombinaciji izdelki lasem zagotovijo ZAŠČITO, jim vračajo naravne gradnike in poskrbijo za poletni look pričeske.

IZDELKI V PAKETU:

Prvi iz poletnega seta je tukaj Lite Herbal šampon, ki je edinstveno formuliran šampon namenjen suhim ali zelo suhim lasem po dolžini in lasem, ki so izpostavljeni vplivom, ki povzročijo suhe lase. Barvanje, uporaba likalnika, kodralnika in zunanjimi vplivi, kot so poleti MORJE, SONCE, KLOR.  S pomočjo keratina popravi poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule ). Lase naredi gladke, mehke in sijoče. Rezultati so vidni že po prvi uporabi!

Rebuilder Lite KeracareZaradi dobre afinitete do lasnega vlakna je ta proizvod ena od kakovostnejših oblik zaščite na morju, hkrati pa vam pomaga na enostaven način ustvariti lepo pričesko. Zaradi posebne sestave se v morju ali bazenu ne izpere iz las (takoj). Za zaščito las skozi ves dan zadostuje jutranji, nekoliko večji nanos proizvoda na vlažne lase po celi dolžini. Vaši lasje in pričeska bodo na ta način na morju lepši kot kadarkoli prej, saj v kombinaciji z visoko vlažnostjo zraka na morju lasje prejmejo vse, kar potrebujejo za zdrav videz in obstojnost zdrave strukture. Edinstveno formuliran REBUILDER se lahko za dodatno nego las uporablja po umivanju v katerem koli obdobju leta, saj je poznan tudi kot POPOLN NADOMESTEK BALZAMOV IN MASK ZA LASE! Vsebuje visoko koncentriran hidroliziran keratin za bolj mehak in gladek otip las.

V paket je kot naslednji negovalni izdelek dodan tudi eden izmed naših priljubljenih izdelkov Lite Keratin Spray, ki lasem povrne vlago. Izdelek večkrat primerjamo s kremo za obraz, ki jo za vlažnost kože uporabimo vsak dan. Enako je s Keratin spray-em. Lasem povrne vlago, ki jo izgubljajo vsak dan že s tem, da samo obstajajo, kaj šele, ko jih oblikujemo in mučimo z vsemi preparati in poleti izpostavljamo soncu, morju in kloru. . Lasje se z uporabo tega izdelka ne zapletajo, ne lomijo, lažje jih je razčesati.

Lite Keracreme je kot zadnji v paketu namenjen zaščiti konic. Izsušene, suhe in grobe konice naredi bolj gladke, prožne in polne. S pomočjo kombinacije obnovitvenega kompleksa in derivatov keratina konice zaščiti pred cepljenjem in lomljenjem.

V poletno pakiranje smo dodali tudi 2X DARILO: Literam torbico B MAXI, ki lahko služi kot kozmetična torbica za potovanje oziroma shranjevanje potrebnih izdelkov za zaščito las ob odhodu na bazen oziroma plažo.

♥ Nikar ne pozabimo, da je del tega privlačnega darilnega paketa tudi aktualna knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Kot predlog za poletnobranje. Sodelovanje z Zvezdano namreč ni naključje. Ko je lastnica blagovne znamke LITERAM, Klaudija Piskar, takrat pričela “pot LITERAMa” v Sloveniji in zavedanja, da je lase moč obnoviti, je povabila k sodelovanju prav Zvezdano, saj je verjela, da ji lahko pomaga na poti do zdravih, močnih in dolgih las. Zvezdana je hkrati s pomisleki, kot tudi z vero pristala na LITERAM in sodelovanje ter dejansko “dobila” lepe, goste, zdrave in močne lase. Njuna skupna pot do gostih, daljših, zdravih in dolgih las je zgodba o skupnem uspehu, ki se kaže tudi v poletnem pakiranju.

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon Lite Herbal   nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno na lasišče) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate po lasišču in ga nato s prsti prenesete na dolžino las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Pustite delovati vsaj 10 minut in sperete. LITE šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da aktivne snovi v šamponu  le te dobro očistijo, pri tem pa ohranjajo naravno zaščito, odpornost  in zdravje las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo.
  2. Po umivanju las uporabite negovalni izdelek LITE Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati izdelek zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Ta isti izdelek uporabite tudi po kopanju v morju ali bazenu.Po tem, ko ste se okopali in zmočili lase v morju ali bazenu, le-te nato sperite s sladko vodo in na lase po celotni dolžini nanesite dvojno ali trojno količino izdelka LITE KERACARE in izdelek včešite v lase.
  3. Lite Keratin Spray nanesite na lase zvečer po umivanju las. Sprej popršite po celotni dolžini las in lase naravno posušite. Videz las bo izjemen ( valovit, kodrast), lasje lahkotni in nahranjeni s potrebno vlago.
  4. Po nanosu Keratin spraya in vseh ostalih izdelkih iz zgornjega opisa na lase kot zadnjo nanesite še Lite Keracreme, ki bo zaščitila konice pred lomljenjem.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET