Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
LITERAM TERAPIJA ZA OBNOVO LAS HOLLYWOOD + DARILO: Knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje
Loading...

LITERAM TERAPIJA ZA OBNOVO LAS HOLLYWOOD + DARILO: Knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje

Tokrat podarite “drugačno darilo”, darilo, ki v tem paketu združuje “ZVEZDNIŠKI TRETMA ZA LASE” + trenutno eno izmed najbolj branih knjig pri nas, knjigo Zvezdane Mlakar – Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Lahko bi trdili, da s paketom v življenje obdarjenke prinašate SPREMEMBO. Vsekakor spremembo na bolje. Sprememba na laseh, ki jo bomo dosegli z LITERAM TERAPIJO, bo na laseh vidna takoj, saj gre za obnovo las, tista sprememba, ki jo prinaša branje knjige iz tega darilnega paketa, pa je še neznanka, kar je pri darilih najboljše. A, če gre zaupati Zvezdani Mlakar, gre za pogovore, ki spreminjajo življenje. Vsaj njej in njenim gledalcem znane, pretkle oddaje, so ga zagotovo.

Verjemite, to je terapija za lase, ki le-te dejansko OBNAVLJA. Darilni paket smo naslovili HOLLYWOOD, saj je še ne dolgo nazaj veljalo, da so takšni tretmaji na voljo le filmskim zvezdam.

200,00 

Opis

KAJ JE LITERAM TERAPIJA ZA OBNOVO LAS IN ZAKAJ JO PODARITI?

Verjemite, to je terapija za lase, ki le-te dejansko OBNAVLJA. Darilni paket smo naslovili HOLLYWOOD, saj je še ne dolgo nazaj veljalo, da so takšni tretmaji na voljo le filmskim zvezdam.

Literam terapija za obnovo las je terapija s trajnim učinkom, namenjena vsem, ki se soočajo z resnimi in manj resnimi poškodbami las:

  • LITERAM terapija razveseljuje vse tiste ženske, ki se jim lasje cepijo, trgajo in jih ne morejo razčesati brez uporabe raznih oblog, mask in balzamov.
  • LITERAM terapija je primerna za vse tiste, ki jim lasje zrastejo samo do določene dolžine, potem pa se tako stanjšajo, da se kmalu odlomijo.
  • LITERAM terapija dodobra obnovi lase, ki so grobi na otip in se ne svetijo ali ki so po nekaj barvanjih postali »krepasti.«
  • Prav tako blagodejno vpliva na lase pri katerih niti po vsakokratnem umivanju in oblikovanju pričeska ne obstoji dolgo. Ko so na primer dva dni po umivanju lasje že tako mastni, da je potrebno ponovno umivanje.
  • Primerna je tudi takrat, ko se lasje po bolezni ali dieti tako stanjšajo in zredčijo, da niso več podobni nekoč zdravim lasem.
  • LITERAM terapijo priporočamo tudi jeseni, po vseh poletnih užitkih na morju, ko se večini lasje tako izsušijo, da se začnejo lomiti.
  • LITERAM terapija deluje tudi preventivno, saj lahko z njo zaščitimo lase pred negativnimi zunanjimi vplivi in kemičnimi tretmaji, kot so: morje, sonce, barvanje, beljenje, trajna ondulacija …
Izzive z lasmi imamo dandanes pravzaprav vsi in resnično vseeno je ali so lasje tanki, uničeni, suhi, grobi, mastni, pričeska neobstojna. Težave z  lasmi vaše najdražje; mame, sestre, prijateljice, sodelavke, poslovne partnerice, lahko odpravimo z LITERAM TERAPIJO, za kar vam ponujamo 100% garancijo na uspešnost! LITERAM je tehnično gledano svetlobna reakcija aminokislin. Gre za proces s katerim lahko spremenimo kemijsko strukturo las. Lasje so zgrajeni iz keratina, maščob in vode. Ko se obrabljajo se ravno te sestavine iz njih izgubljajo različno, mi pa to zaznamo kot grobe lase, ki se teže razčešejo, nimajo volumna in leska ter so zelo pogosto premastni ob lasišču.

Verjetno se sprašujete ali gre za enkratni tretma, ki bo obdarjenki OBNOVIL LASE?

Pri obnovi las najprej analiziramo koliko so lasje uničeni, kakšna je dolžina ter kaj nekdo želi za cilj ( dolgi lasje, močni lasje, itd.). Vse to je odvisno od tega, koliko tretmajev (obnov) bo potrebnih.  V tem paketu ( do 200,00€) obdrajenka prejme ZAČETNI POSVET ( analizo las in stanja lasišča) ter zagotovo od eno do največ dve LITERAM TERAPIJI.

Nikar ne pozabimo, da je del tega privlačnega darilnega paketa tudi aktualna knjiga Zvezdane Mlakar; Pogovori, ki so mi spremenili življenje. Sodelovanje z Zvezdano namreč ni naključje. Ko je lastnica blagovne znamke LITERAM, Klaudija Piskar, takrat pričela “pot LITERAMa” v Sloveniji, je povabila k sodelovanju prav Zvezdano, saj je verjela, da ji lahko pomaga na poti do zdravih, močnih in dolgih las. Zvezdana je hkrati s pomisleki, kot tudi z vero, pristala na LITERAM in sodelovanje ter dejansko “dobila” lepe, goste, zdrave in močne lase. Zato je njuna skupna pot, dandanes zgodba o skupnem uspehu, ki se kaže tudi v tem darilnem paketu, ki ga bo deležna vaša obdarjenka; mama, prijateljica, sestra, sodelavka ali poslovna partnerica. Zaupajte nam in obdarjenki privoščite terapijo za lase, ki so jo deležni zvezdniki. Privoščite ji OBNOVLJENE LASE!

Več o LITERAM TERAPIJI preberite tukaj. Na tem linku pa lahko celo preverite pot do dolgih las Zvezdane Mlakar.

Za vprašanja vezana na nakup darila oziroma na vsebino darilnega paketa, nas lahko kontaktirate na številko 041 633 697.