Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
PAKET IZDELKOV ZA LASIŠČE S PRHLJAJEM, ALI SRBEČICO TER V PRIMERU IZPADANJA
Loading...

PAKET IZDELKOV ZA LASIŠČE S PRHLJAJEM, ALI SRBEČICO TER V PRIMERU IZPADANJA

Količina: 150ml, 150ml, 100ml

Če se spopadate s prhljajem, srbečim lasiščem in celo z izpadanjem las, smo za vas pripravili SOS paket dveh izdelkov, ki bosta te težave popolnoma odpravila.

116,00 

Opis

Če se spopadate s prhljajem, srbečim lasiščem in celo z izpadanjem las, smo za vas pripravili SOS paket dveh izdelkov, ki bosta te težave popolnoma odpravila.

Lite extragentle šampon v peni nežno neguje lase in blagodejno vpliva na lasišče in ustvarja pogoje za boljšo rast las. Lite kepyro šampon v peni, pa bo aktivno sčistil vaše lasišče in okrepil lasno steblo.

Podroben opis izdelkov:

LITE EXTRA GENTLE SHAMPOO FOAM

Negovalni, nežen šampon, ki očisti in neguje lase medtem, ko blagodejno deluje na lasišču. Za izredno pogosta umivanja las. Priporočljiv za najbolj nežna lasišča oziroma za lasišča z manj lasmi, ne draži oči. Zaradi izbrane nežne sestave z dodatkom rožmarina odpravlja blažje anomalije lasišča, kot je prhljaj, ter ustvarja pogoje za boljšo rast las. Lasje bodo čvrsti, lažje jih bo razčesati.

LITE KEPYRO SHAMPOO FOAM

Šampon proti PRHLJAJU v peni. Aktivno čisti lasišče in krepi lase. Deluje na tri glavne povzročitelje prhljaja bakterije, stres in onesnaženje.  Krepi lasno steblo, ker je izredno aktiven.

Prhljaj je nadloga, ki jo lahko povzroča kombinacija dejavnikov, kot so glivice, bakterije, stres in onesnaženje. Nagnjenost k prhljaju je lahko tudi dedne narave. Šampon odlikuje učinkovito odpravljanje prhljaja ter izjemna krepitev lasnega stebla. Kombinacija sestavin klimbazola, cink, piritiona in rožmarina omogoča učinkovitost pri boju z različnimi tipi prhljaja, medtem, ko kombinacija negovalnih sestavin bogato hrani lasno steblo. Lasišče bo po uporabi čisto in pomirjeno, lasem bodo znova polni volumna, prožni in čvrsti.

LITE HAIR GROWTH LOTION

Uporabljamo ga za pomoč pri rasti las, ker ustvarja boljše pogoje za hitrejšo rast las, kot tudi za čiščenje lasišča na katerem so se pojavili prhljaj in prekomerno razvite bakterijske kulture, ki lahko povzročijo slabšo rast las in večje izpadanje. Tako očiščeno lasišče ima boljše pogoje za oskrbovanje mešička z nujno potrebnimi snovmi, ki pripomorejo k boljši rasti las.

PRIPOROČENA UPORABA:

Lase sperete z vodo, jih ožamete in privzdignete od lasišča. V lasišče dobro vtrete eno pest pene Extra gentle šampona in nežno podrgnete z blazinicami prstov. Pustite delovati 5 minut in sperete. Ponovite postopek s tem, da nanesete dve do tri pesti pene in jih dobro vtrete v lasišče. Ko z blazinicami prstov dobro premasirate lasišče, z glavnikom nežno podrgnete po celem lasišču; s tem omogočite, da se bo prhljaj dobro očistil. Ko šampon izgine, sperete in ponovite postopek. Postopek ponovite približno 5x.

Ko zaključite s šamponiranjem, nanesite na lasišče Hairgrowthlotion. Na mokro lasišče po prečkah čim bolj po koži nanesite losjon, ki ga potem zelo dobro vmasirate v lasišče. Masirajte 15 minut in nato dobro sperite z vodo. Vmes lahko še malo podrgnete z glavnikom, losjon pa lahko pustite delovati tudi eno uro.

Če se po uporabi losjona lasišče še vedno lušči, lahko še enkrat šamponirate s šamponom Kepyro po istem principu, kot ste prej lase šamponirali z Extra gentle šamponom.

Pri šamponiranju s Kepyro šamponom je treba paziti, da šampona ne speremo prehitro in, da ga nanesemo dovolj. Glavnik, ki ga uporabimo je nujno potrebno razkužiti pred in po uporabi.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET