Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
PAKET ZA MASTNE LASE PRI KORENU IN IZSUŠENO DOLŽINO LAS
Loading...

PAKET ZA MASTNE LASE PRI KORENU IN IZSUŠENO DOLŽINO LAS

Količina: 200ml, 200ml, 200ml

Če se srečujete z mastnim lasiščem, dolžina las pa je izsušena, je to paket izdelkov, ki jih še posebej priporočamo.

82,00 

Opis

Če se srečujete z mastnim lasiščem, dolžina las pa je izsušena, je to paket izdelkov, ki jih še posebej priporočamo. Lite Oilcontrolšampon bo vašim lasem povrnil osnovo za boljši styling, sploh tistim, ki si želite več volumna. Posebne sestavine v šamponu uravnavajo izločanje maščobe, zato boste kmalu po uporabi opazili manj mastno lasišče.Lite Herbal šampon bo z negovalnimi učinkovinami dodatno nahranil in negoval tudi preveč poškodovane in izsušene lase. Rebuilder Lite Keracare bo lase napolnil in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil.

LITE OIL CONTROL SHAMPOO

Za normalno mastne in bolj mastne lase, ko so lasje pregladki in imajo premalo volumna.
Naredi dobro osnovo za stylinge, ki zahtevajo več volumna.

Izbrane negovalne sestavine v šamponu skrbijo za vzpostavljanje naravnega ravnovesja lasišča, preprečujejo draženje lasišča in uravnavajo izločanje maščobe. Šampon zapira luske las, jih naredi čvrstejše in ustvari občutek čistih laski naravno padejo. Zaradi zaprtih lusk se lasje po uporabi šampona lažje razčešejo ter se lepo svetijo.

LITE HERBAL SHAMPOO

Za suhe, zelo suhe prekomerno grobo obdelane lase. Z negovalnimi učinkovinami dodatno nahrani in neguje tudi preveč poškodovane in izsušene lase ter jih naredi gladke, bolj mehke in sijoče.

LITE KERACARE

REBUILDER LITE KERACARE lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju.

PRIPOROČENA UPORABA:

Lase sperete z mlačno vodo. Najprej po dolžini las nanesete Herbal šampon, nato še Oil control šampon pri lasišču. Pustite delovati približno 10 do 15 minut. Vmes lahko dodate še malo Oilcontrol šampona pri lasišču. Nežno z blazinicami prstov podrgnete po lasišču, da bo šampon bolje učinkoval, potem pa lahko masirate lasišče za boljšo prekvavitev. Oba šampona po 15 minutah izperite.