Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
DARILNI LITERAM DUO – SUHI LASJE, POŠKODOVANI LASJE + DARILO: TORBICA LITERAM B MAXI
Loading...

DARILNI LITERAM DUO – SUHI LASJE, POŠKODOVANI LASJE + DARILO: TORBICA LITERAM B MAXI

Količina: 200ml, 200ml

RAZVAJAJTE SEBE ALI SVOJE NAJDRAŽJE! Tokrat podarite drugačno darilo. Obdarjenki podarite zdrave lase oziroma boj proti suhim in poškodovanim lasem. Za ta namen je hišna trihologinja Klaudija Piskar oblikovala osnovni paket dveh cenjenih izdelkov iz naše linije LITE, namenjen suhim lasem in suhemu lasišču. Gre za osnovno nego las, ki bo očitna sprememba za lase. Na lasišču se bo vzpostavilo normalno stanje,  ki mu bo sledil prijeten občutek “nosljivosti”, suhi lasje pa bodo vidno oživeli zahvaljujoč izdelku Lite Keracare Rebuilder. K paketu je dodano tudi DARILO, torbica Literam B MAXI.

64,00 

LITE HERBAL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

Opis

Osnovni paket dveh cenjenih izdelkov iz naše linije LITE je namenjen suhim lasem in suhemu lasišču. Gre za osnovno nego las, ki bo očitna sprememba za lase. Na lasišču se bo vzpostavilo normalno stanje,  ki mu bo sledil prijeten občutek “nosljivosti”, suhi lasje pa bodo vidno oživeli zahvaljujoč izdelku Lite Keracare Rebuilder, ki med drugim lase napolni, zato boste dobili občutek, kot, da jih imate več. Pričeska bo bujnejša. 

PAKET SESTAVLJAJO NASLEDNJI IZDELKI:

LITE HERBAL SHAMPOO

Je tisti šampon, ki bo na vaših laseh s pomočjo keratina regeneriral poškodbe, ki so nastale na površini las ( kutikule). Šampon vsebuje dodatke sivke lavendule in ekstrakt rožmarina ter tako vzpostavlja ravnovesje na lasišču in krepi rast las že pri korenu. Ne vsebuje agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.

LITE REBUILDER KERACARE

Izdelek bo zaščitil celotno strukturo las vse do konic in v laseh vzdrževal vlažnost. Je popoln nadomestek balzamov in mask za lase in bo na vaše lase deloval kot REBUILDER. Z derivati keratina bo regeneriral poškodbe na laseh ter omogočil lažje razčesavanje las.

DARILO: KOZMETIČNA TORBICA LITERAM B MAXI

 

KAKO UPORABITI PROIZVODE ZA NAJBOLJŠI REZULTAT?

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno iz stekleničke) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče.  Nato s prsti šampon prenesete na dolžino las vse do konic. Paziti je potrebno, da ne prepletete las. Šampon pustite delovati vsaj 5 minut in sperete. Lite Herbal šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 5 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da sestavine v izdelku vstopijo v lase in pričnejo s postopkom “obnavljanja las” ter čiščenja las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase, jih posušite oziroma oblikujete v pričesko.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET