Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
DARILNI LITERAM DUO ZANJ (osnovna nega)
Loading...

DARILNI LITERAM DUO ZANJ (osnovna nega)

Količina: 150ml, 100ml

RAZVAJAJTE GA, pokažite mu, da vam je mar tudi za njegove lase. Edistveni paket za moške je skrbno oblikovala hišna trihologinja Klaudija Piskar. Lite Extra Gentle shampoo v peni je primeren za najnežnejša lasišča in pogosta umivanja las ( recimo pri športnikih). Šampon je odličen tudi za uporabo ob pojavu prvega prhljaja. Kot drugi pa je v paket dodan styling izdelek, ki je namenjen oblikovanju moške frizure. Poveča volumen in čvrstost las. Proizvod Lite Ker*up ni običajen styling proizvod temveč med uporabo lase napolni z gradniki las in vzdržuje njihovo kvaliteto. K paketu je kot pozornost oziroma darilo iz naše strani dodana KOZMETIČNA TORBICA B MAXI.

54,00 

LITE EXTRA GANTLE SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Propane-Butane,Cocamidopropyl Betaine,
Perfume, Polyquaternium-10, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Quternium-80, CI19140, Benzalkonium Chloride,C14720 Limonene, Linalool

LITE KER*UP

Aqua, Polyvinylpyrrolidone, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Keratin, Perfume, Trideceth- 10, 2-Bromo-2-nitroPropane-1,3-diol, Quaternium-80,Citric Acid, Coumarin

Opis

Edistveni paket za moške je skrbno oblikovala hišna trihologinja Klaudija Piskar. Izhajala je iz dejstva, da so moški lasje, predvsem lasišče v večini primerov zelo občutljivi, zato je v paket dodala Lite Extra Gentle shampoo v peni, ki je primeren za najnežnejša lasišča in pogosta umivanja las (recimo pri športnikih). Šampon je odličen tudi za uporabo ob pojavu prvega prhljaja. Kot drugi pa je v paket dodan styling izdelek, ki je namenjen oblikovanju moške frizure. Poveča volumen in čvrstost las. Proizvod Lite Ker*up ni običajen styling proizvod temveč med uporabo lase napolni z gradniki las in vzdržuje njihovo kvaliteto.  Z njim lahko dosežemo tudi moker videz las.

PAKET ZAJEMA NASLEDNJE IZDELKE:

LITE EXTRA GENTLE SHAMPOO

Edinstveno formuliran negovalni šampon je šampon v peni, ki očisti in neguje lase medtem, ko blagodejno deluje na lasišču. Namenjen je tudi za izredno pogosta umivanja las, npr. športniki. Priporočamo ga za najbolj nežna lasišča ( tudi otroška lasišča) oziroma za lasišča z manj lasmi. Ne draži oči. Zaradi izbrane nežne sestave z dodatkom rožmarina čisti lasišče prhljaja ter krepi rast las.  Lasje bodo čvrsti, lažje jih bo razčesati.

LITE KER*UP STYLING FORMULA 

Proizvod ni običajen styling proizvod temveč med uporabo lase napolni z gradniki las in vzdržuje njihovo kvaliteto. Ob redni uporabi  bodo lasje na dolgi rok boljši, videz pričeske bolj poln in urejen. S tem proizvodom lahko dosežete tudi videz mokrih las. Prednost LITE KER’UP STYLING-A je tudi ta, da lahko naknadno spremenite obliko, le da pri ponovnem oblikovanju navlažite roke. Zaradi kombinirane sestave losjon lase obogati in podaljša obstojnosti pričeske, poveča volumen in čvrstost. Za osvežitev oblike pričeske je mogoče lase večkrat s ponovnim nanosom preoblikovati brez vmesnega umivanja. Primeren je za moške, ki si želijo polnejše frizure.

DARILO:  KOZMETIČNA TORBICA B MAXI

PRIPOROČENA UPORABA

  1. Lase sperete z vodo, ožamete in šampon nanesete na nekaj mest na lasišču (direktno) in ga s krožnimi masažnimi gibi vmasirate v lasišče, nato s prsti šampon prenesete na dolžino las vse do konic. LITE šampon je potrebno za razliko od drugih šamponov pustiti na laseh dlje časa (najmanj 7 minut, priporočljivo tudi do 15 minut), zato, da aktivne snovi v šamponu  le te dobro očistijo, pri tem pa ohranjajo naravno zaščito, odpornost  in zdravje las. LITERAM šamponi se namreč ne penijo močno, ker ne vsebujejo agresivnih penilcev, ki dodatno poškodujejo lase in lasišče. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo.
  2. Losjon na nanesite med dlani in nato s prsti oblikujte želeno pričesko. Nanašajte na mokre oziroma vlažne lase. Če želite pričesko na novo oblikovati, lase nekoliko navlažite z vodo in losjon nanesite na dlan in ponovno oblikujte lase v pričesko.