Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

>
>
PRAZNIČNI LITERAM TRIO – POŠKODOVANI LASJE ( OSNOVNI / TERAPEVTSKI PAKET ) + DARILO: TORBICA LITERAM B MAXI
Loading...

PRAZNIČNI LITERAM TRIO – POŠKODOVANI LASJE ( OSNOVNI / TERAPEVTSKI PAKET ) + DARILO: TORBICA LITERAM B MAXI

Količina: 200ml, 200ml, 150 ml

RAZVAJAJTE SEBE ALI SVOJE NAJDRAŽJE. Podarite drugačno darilo, podarite boj proti poškodovanim lasem. Če so lasje vaše obdarjenke poškodovani od barvanja in uporabe likalnika oziroma kodralnika, je to popoln terapevtski paket izdelkov LITERAM za odpravo teh težav. Lite Herbal šampon bo lasem povrnil polnost, gladkost in sijaj. Rebuilder Lite Keracare bo lasem povrnil gradnike las, saj je rebuilder in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Lite Keratin Foam pa je terapevtska pena , ki bo močno okrepila lase. Tam se zdravje las tudi prične. Pri mešičku. Uporabniki tega paketa pripovedujejo, da rezultate in ugodne spremembe opazijo že po prvi uporabi. Da je paket prazničen in ekskluziven smo dodali še darilo, torbico LITERAM B MAXI.

96,00 

LITE HERBAL SHAMPOO

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoamidopropyl Betaine, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium 10, Polyvinylpyrrolidone, Perfume, Citric Acid, Quaternium-80, Benzalkonium Chloride, CI19140, CI14720, Citral, Linalool, D-Limonene, Coumarin

LITE KERACARE REBUILDER

Aqua, Hydrolyzed Keratin, Cocamidopropyl Betain, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Perfume, Polyvinylpyrrolidone, Citric Acid, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Citral, Linalool, D- Limonene

LITE KERATIN FOAM

Aqua, Butane-Propane, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn
Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Trideceth-10, Perfume, Benzalkonium Chloride, Coumarin, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol

Opis

Tukaj je popoln terapevtski paket izdelkov LITERAM za odpravo težav s poškodovanimi lasmi. Lite Herbal šampon bo lasem povrnil polnost, gladkost in sijaj, kar poškodovani lasje še kako potrebujejo. Rebuilder Lite Keracare bo lasem povrnil gradnike las, saj je rebuilder in jim omogočil lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Paket poleg dveh osnovnih izdelkov ponuja tudi terapevtsko peno Lite Keratin Foam, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Terapevtska pena je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Tam se zdravje las tudi prične. Pri mešičku.  Uporabniki tega paketa pripovedujejo, da rezultate in ugodne spremembe opazijo že po prvi uporabi.

PAKET SESTAVLJAJO NASLEDNJI IZDELKI:

LITE HERBAL SHAMPOO

Za suhe, zelo suhe in prekomerno grobo obdelane lase. Z negovalnimi učinkovinami dodatno nahrani in neguje tudi preveč poškodovane in izsušene lase ter jih naredi gladke, bolj mehke in sijoče.

LITE KERACARE

Rebuilder Lite Keracare lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju.

LITE KERATIN FOAM

Edinstvena terapevtska pena, ki pravilno neguje lasni mešiček in lasem doda volumen. Je idealna za nanos pri glavi, kjer močno okrepi las. Primerna je za krepitev, volumen in zaščito las. 

DARILO: KOZMETIČNA TORBICA LITERAM B MAXI

 

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Lite Herbal šampon je izredno negovalen in hranilen za lase in lasišče. Lasišče celo neguje. Ker zapira luske las, so lasje po uporabi bolj mehki in gladki zato po uporabi LTERAM šamponov ni potrebno uporabljati balzamov. Lase sperete z vodo, jih ožamete in privzdignete od lasišča. Šampon nanesete direktno ( direktno iz stekleničke na lasišče) in tudi na dolžino las. Premasirate tako, da z blazinicami prstov podrgnete po lasišču. Po dolžini lase šampon rahlo razporedite s prsti. Pustite delovati najmanj 5 minut. Lahko tudi 15 minut, če vam čas dopušča. Lase sperete, jih ožamete in ovijete v brisačo, ki bo posrkala odvečno vodo.
  2. Lase nato ožamete in popivnate z brisačo. Na celotno dolžino nanesete izdelek Lite Keracare, ki deluje kot rebuilder in ustrezno zamenja oziroma nadomesti balzame in maske za lase. Lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Izdelka ne izpirate ampak ga dobro včešete v lase.
  3. Pred sušenjem in oblikovanjem pričeske na lasišče, takoj pri korenu, nanesite Lite Keratin Foam in peno dobro vmasirajte v lasišče.

 

Odgovorna oseba: PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET