Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Prehransko dopolnilo Astaxanthin Capsules 8mg LAMBERTS® – Eden najmočnejših naravnih antioksidantov – naravni vitamin E
Loading...

Prehransko dopolnilo Astaxanthin Capsules 8mg LAMBERTS® – Eden najmočnejših naravnih antioksidantov – naravni vitamin E

Količina: 30 kapsul

Astaksantin kapsule 8mg so močan antioksidant za zaščito telesa. Vsebujejo 8mg naravnega astaksantina iz alg in vitamin E za dodatno zaščito celic. Priporočajo se za izboljšanje zdravja oči, zmanjšanje bolečin v sklepih, krepitev srca, povečanje telesne zmogljivosti in zaščito kože pred soncem. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom.

16,50 

Opis

Opis izdelka:

Ta osupljivi karotenoid je eden najmočnejših naravnih antioksidantov, ki je tesno povezan z drugimi karotenoidi, kot sta zeaksantin in lutein. Uporabljamo naravni material, pridobljen iz sladkovodnih zelenih alg Haematococcus pluvialis, v naravni obliki 3S – 3’S. Sintetični astaksantin je Rs-3S ali RS-R’S in čeprav je cenejši, ni znano, ali je aktiven ali varen. Alge, ki jih uporabljamo, gojimo v okolju z nadzorovano klimo, v zaprtem sistemu v puščavi Arava. 3-mesečni proces gojenja posnema kopičenje astaksantina v naravi in proizvaja izjemno čiste in visokokakovostne mikroalge v primerjavi z astaksantinom, gojenim v zunanjih ribnikih. Postopek ekstrakcije uporablja tehnologijo superkritične ekstrakcije CO2, ki preprečuje odvečno toploto in zagotavlja izdelek brez topil. Okolju prijaznejše je, če ga poganjajo sončne celice in ker uporabljajo lastno napravo za recikliranje vode. Dve kapsuli zagotavljata polnih 8 mg naravnega aktivnega astaksantina, kar je raven, primerljiva z objavljenimi študijami. Plus naravni vitamin E, ki prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

  • Iz sladkovodnih zelenih alg Haematococcus pluvialis 
  • Dve kapsuli zagotavljata polnih 8 mg aktivnega astaksantina 
  • Raven, primerljiva z objavljenimi študijami 
  • Poleg tega naravni vitamin E 
  • Vitamin E prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom 
  • Suspendiran v osnovi sončničnega olja za maksimalno absorpcijo 
  • Primerno tako za vegetarijance kot vegane

 

Astaksantin kapsule 8mg – Komu se priporoča?

Izdelek Astaksantin kapsule 8mg se priporoča naslednjim skupinam ljudi:

Ljudem, ki želijo izboljšati zdravje oči: Astaksantin je močan antioksidant, ki lahko pomaga zaščititi oči pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. To lahko pomaga izboljšati vid, zmanjšati utrujenost oči in preprečiti degeneracijo makule.

Ljudem z bolečinami v sklepih: Astaksantin ima protivnetne lastnosti, ki lahko pomagajo zmanjšati bolečine in vnetje v sklepih. To je lahko koristno za ljudi z artritisom, osteoartritisom in drugimi vnetnimi boleznimi sklepov.

Ljudem, ki želijo izboljšati zdravje srca: Astaksantin lahko pomaga zmanjšati raven holesterola in trigliceridov v krvi. Prav tako lahko pomaga izboljšati pretok krvi in ​​zmanjšati krvni tlak. To lahko zmanjša tveganje za srčne bolezni in možgansko kap.

Ljudem, ki želijo izboljšati telesno zmogljivost: Astaksantin lahko pomaga zmanjšati oksidativni stres, ki lahko izboljša telesno zmogljivost in vzdržljivost. Prav tako lahko pomaga zmanjšati bolečine v mišicah in pospešiti okrevanje po vadbi.

Ljudem, ki so izpostavljeni soncu: Astaksantin lahko pomaga zaščititi kožo pred poškodbami, ki jih povzroča sonce. To lahko pomaga preprečiti sončne opekline, prezgodnje staranje in celo raka kože.

Pred uporabo astaksantina se je vedno dobro posvetovati z zdravnikom, še posebej, če imate kakršna koli zdravstvena stanja.

Druge informacije:

Alergenski nasvet: Za sestavine, navedene v krepkem tisku, glejte razdelek o predstavitvi. Naslednji seznam alergenov je izključen: pšenica, ječmen, soja, jajca, mleko in mlečni izdelki, laktoza, oreščki, sulfiti, zelena, ribe, školjke in kvas ter sestavine, ki vsebujejo gluten.

Opozorila: Ne jemljite, če ste noseči ali dojite. Tega izdelka ne smejo uživati dojenčki, otroci in mladostniki, mlajši od 14 let. 

Navodila za shranjevanje: Hraniti na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo. 

Pravna kategorija: Prehransko dopolnilo.

Predstavitev: Ovalna neprozorna rdeča kapsula. 

  • Običajno na 2 kapsuli:
  • Vitamin E 24 mg
  • Astaksantin (pridobljen z 8mg izvlečkom Haematococcus

 Kapsulirano z: Sončnično olje, ovoj kapsule (glicerol, modificiran koruzni škrob, želirno sredstvo: karagenan, barvilo: železov oksid, sredstvo za uravnavanje kislosti (natrijev karbonat). 

Primerno za vegetarijance in vegane.

Uporaba:

Vzemite 2 kapsuli dnevno z obrokom ali po navodilih zdravnika ali farmacevta. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne smejo nadomestiti uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja.

OPOMBA: Preden začnete jemati prehranski dodatek Florisene, natančno preberite celotno navodilo, ker vsebuje za vas pomembne informacije.

PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET