piskar@literam.net    +386 41 633 697
 
HITRA DOSTAVA
VARNO SPLETNO PLAČILO
BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50 €

SOS PAKET IZDELKOV ZA NEGO LAS PO POLETJU / “MORJU”

78,50

Sestavine

Opis

Če so vaši lasje suhi, neubogljivi in brez življenja potem, ko ste se vrnili iz morja, to pomeni, da niso bili deležni prave nege. Da bi lasem čim hitreje povrnili vlago, prožnosti in lesk vam priporočamo paket proizvodov, ki smo jih pripravili za vas.

SOS PAKET sestavljajo trije ključni izdelki:

LITE EXTRA GENTLE (šampon v peni)
Šampon je zelo negovalen za lase in lasišče. Lasišče nežno umije in razmasti, lasno steblo pa naredi kompaktno, gladko in mu povrne lesk.

LITE KERACARE
Rebuilder Lite Keracare lase napolni, omogoča lažje razčesavanje, ne da bi lase otežil ali zmastil. Hkrati LITE KERACARE zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne lasem prožnost, kjer koli je to potrebno. Naravno kodrastim lasem učinkovito povrne lepo oblikovane kodre. Tanke lase napolni, jim daje čvrstost in volumen, debele lase pa zgladi in jim podari mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga je treba uporabljati po vsakem umivanju.

LITE KERACREME
Kremica, ki vsebuje zelo veliko vlage, bo vašim lasem ali samo konicam vrnila prožnost, sijaj in voljnost.

PRIPOROČENA UPORABA:

LITE EXTRA GENTLE (šampon v peni):  Ko lase sperete z vodo, jih dobro ožamite in s prsti nežno privzdignete od lasišča. Me privzdignjeno lasišče nanesete manjšo pest pene, jo vmasirate v lasišče, da se vpije in po potrebi nanesete še dve pesti ali več. Pustite delovati približno 8 min, vmes pa lasišče masirate nežno z blazinicami prstov, s krožnimi gibi. Če imate občutek, da šampon ni dobro umil ali razmastil lasišča postopek šamponiranja ponovite.

LITE KERACARE : ta proizvod je zelo koncentriran z derivati keratina in zato zelo dobro dopolni porozne dele las. Po uporabi so lasje gladki, čvrsti, prožni in močnejši. Je idealen za zaščito las v ekstremnih pogojih (sonce, morje, klor, mraz, veter, …) Uporablja se po umivanju, na mokrih laseh, namesto balzama. Ne deluje, kot balzam, ampak kot rebuilder.
Ko ste lase dobro umili s šamponom Lite Extra Gentle sledi uporaba proizvoda Keracare.  Nanesete ga na mokre lase, nagnete glavo naprej in proizvod včešete tako, da razčešete lase z glavnikom ali z »no tangle krtačo« in ga dodatno razredčite z vodo tako, da se sprehodite s tušem čez lase. Ampak proizvoda pri tem ne sperete popolnoma. Nato oblikujete in posušite lase po želji.

LITE KERACREME: Izdelek uporabite na suhih ali na mokrih laseh, poljubno. V majhni količini kremo nanesete na konice, lahko pa tudi po celotni dolžini las, lase prečešete in oblikujete po želji. Pomembno je, da imate med nanašanjem in razčesavanjem glavo obrnjeno navzdol. Če kremico uporabljate na suhih laseh, priporočamo, da lase prej navlažite z vodo; lahko jih poškropite z razpršilko z vodo ali pa razčešete z mokrim glavnikom ali krtačo.

 

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se