info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 

Kdaj Literam

Z LITERAM terapijo lahko odpravljamo tudi najbolj pogoste težave las:

TANKI LASJE

Lasje se lahko sčasoma stanjšajo iz genetskih ali zdravstvenih razlogov. V obeh primerih je vzrok porušenje hormonskega ravnovesja. Pri takšnih težavah klasična lasna kozmetika ne more pomagati. Včasih so bili takšni lasje nepopravljivi, danes pa vam lahko s pomočjo inovativne terapije LITERAM odebelimo in okrepimo vaše lase.

 

 

POŠKODOVANI LASJE

Poškodovani lasje nimajo sijaja, se težko oblikujejo v pričesko in hitro zlomijo. Lasje se razcepijo, zato v njihovo notranjost prodira zrak, lasje se izsušijo in lomijo. LITERAM lase obnovi takoj in preprečuje nadaljnje tanjšanje in cepljenje las.

PUSTI, GROBI LASJE

Pusti, grobi in neobvladljivi lasje so rezultat prepogoste uporabe preveč agresivnih šamponov, proizvodov, ki vsebujejo sestavine, s katerimi lase obremenijo ali jih “odprejo” (dvigovanje lusk) in drugih kemičnih tretmajev. Ti poškodujejo notranjost las in povzročajo, da se luske na laseh odprejo. Stanje las se še slabša s pogostim umivanjem. Z LITERAM terapijo lase očistimo, obnovimo in napolnimo. Po terapiji se lasje gladko razčešejo, ne da bi za to potrebovali proizvode, ki vsebujejo sestavine, s katerimi lase obremenijo ali jih odprejo, po njih pa so na otip svileni, mehki.

 

IZSUŠENI LASJE

Suhi lasje so grobi na otip, kar je posledica dvigovanja lusk na laseh oziroma »odpiranja las«. Slika levo prikazuje izsušen in poškodovan las, slika desno obnovljen las po LITERAM terapijah. Z revolucionarno LITERAM naravno obnovo las ter proizvodi za nego las doma, poškodovane lase lase napolnimo in luske zapremo. Lasje so po terapiji čvrsti in se lepo svetijo.

 

MASTNI LASJE

Mastni lasje so posledica prekomernega delovanja žlez lojnic, bodisi zaradi načina življenja ali napačnih proizvodov za nego las. Zelo pogost pojav pri dolgih laseh je, da so ob lasišču mastni, konice pa so izsušene in se cepijo. LITERAM terapije zmanjšajo ali odpravijo poroznost las. Po določenem času pa je rezultat normalno delovanje žlez lojnic. Lasje so bolj kompaktni, čvrsti in gladki. Velikokrat je dovolj že, da zamenjate nego za lase za doma in s tem dosežete, da umivanje las podaljšate za dan do dva.

 

 

 

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se