Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

>
>
DARILNI PAKET “UP” ZA OBSTOJNO PRIČESKO + darilo
Loading...

DARILNI PAKET “UP” ZA OBSTOJNO PRIČESKO + darilo

Količina: 150ml, 200ml, 400ml

Zima, vlažno in mrzlo ozračje in nato suh zrak v prostoru so dejavniki, da kodri “izpuhtijo” oziroma volumen pade še predno zapustimo kopalnico. Če je vaša obdarjenka med posameznicami, ki nimajo sreče z obstankom pričeske, ker so njeni lasje uporniški in neubogljivi, potem zaupajte hišni trihologiji Klaudiji Piskar, ki zelo dobro ve, kako lase SPRAVITI POKONCI! V darilnem stayling paketu  so trije ključni styling izdelki, da bo pričeska OBSTOJNA še dolgo po tem, ko bo obdarjenka prišla iz službe oziroma zabave.

77,50 

LITE STYLING EXTRA STRONG PENA

Aqua, Propane-Butane, PVM/MA Copolymer, Ceteareth-25, Quaternium-80, Parfum, Ammonia,  Benzalkonium Chloride, Citral, Linalool, d-Limonene, Citral, Geraniol, Eugenol

LITE STRONG STYLING GEL SPRAY

Alcohol, Butly Ester of PVM / MA Copolymer, Aminomethyl Propanol, Propylene Glycol, Perfume, Ceteareth 25, Quaternium-80, D-Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin

LITE STYLING STRONG NON-STICKY SPRAY

Alcohol, Propane-Butane, Dimethyl Ether, Butyl Ester of PVM / MA Copolymer, Parfum, Aminomethyl Propanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene, Coumarin

 

Opis

Zima, vlažno in mrzlo ozračje in nato suh zrak v prostoru so dejavniki, da kodri “izpuhtijo” oziroma volumen pade še predno zapustimo kopalnico. Če je vaša obdarjenka med posameznicami, ki nimajo sreče z obstankom pričeske, ker so njeni lasje uporniški in neubogljivi, potem zaupajte hišni trihologiji Klaudiji Piskar, ki zelo dobro ve, kako lase SPRAVITI POKONCI! V darilnem stayling paketu  so trije ključni styling izdelki, da bo pričeska OBSTOJNA še dolgo po tem, ko bo obdarjenka prišla iz službe oziroma zabave. IZDELKI SO IZJEMNI in na laseh NE PUŠČAJO SLEDI, tudi po tem, ko jih razčesmo.  Lite Extra strong pena je v paketu ključna in izredno podaljša obstojnost pričesk vseh tipov las, tudi najbolj mastnih, težkih las. Pri oblikovanju in krotenju las je ključnega pomena tudi izdelek Lite strong styling gel spray. Kodri oziroma fen frizura bodo po uporabi tega izdelka videti bogati, bujnejši, predvsem pa obstojni! Za konec popolno obstojne pričeske je tukaj še močan utrjevalec za lase Lite styling strong non-sticky spray. Pričeski poveča obstojnost in hkrati ohranja naraven videz las, jih ne zlepi, tudi če so izpostavljeni vlagi. Umirja statične lase.

 

PAKET SESTAVLJAJO NASLEDNJI IZDELKI: 

LITE STYLING – EXTRA STRONG PENA

Inovativna formula izredno podaljša obstojnost pričesk vseh tipov las tudi najbolj mastnih, težkih las, katerih pričeska običajno ne obstoji niti en dan, pri čemer lasje vseeno ostanejo čisti. Edinstvena prednost proizvoda je tudi v njeni uporabnosti kot čistilna pena – suhi šampon. Pri uporabi kot suhi šampon jo nanesemo ob korenu na suhe lase, kjer so le-ti mastni, vmasiramo, malo prečešemo in predel, kamor smo nanesli peno, posušimo s fenom. Lasje bodo izgledali čisti, pričeska bo pridobila volumen. Potrebna količina in število nanosov sta odvisna od tega, koliko so vaši lasje pri korenu mastni.

LITE STRONG STYLING GEL SPRAY 

Posebna formulacija tega tekočega utrjevalca omogoča utrjevanje mokrih las. Proizvod je primeren za vse strukture. Uporablja se za utrjevanje mokrih las pred oblikovanjem, utrjevanje suhih las po oblikovanju ali kot gel za lase pri zaključevanju krajših moških pričesk. Pri končnem oblikovanju se ga nanaša tudi za umiritev statičnih ali štrlečih las, v tem primeru ga nanesemo na dlani in z njimi zgladimo pričesko, pri tem še vedno ohranimo naraven videz gibanja las. Lase je mogoče po uporabi razčesati in ponovno oblikovati, ne da bi pri tem poškodovali njihovo strukturo.

LITE STYLING STRONG NON-STICKY SPRAY

Močan lak – utrjevalec za lase s posebno formulo omogoča naravno učvrstitev pričeske tudi pri najtanjših in najmehkejših laseh.

DARILO: LITERAM TROBICA B MAXI

PRIPOROČENA UPORABA:

  1. Po šamponiranju oziroma umivanju las le-te osušite z brisačo, razčešite in najprej uporabite LITE STYLING EXTRA STRONG PENA. V poljubni količini (odvisno od dolžine), jo nanesite od korena las pa vse po dolžini. Peno dobro včešite v lase.
  2. Da bo vaša pričeska še bolj obstojna na še mokre lase nanesite tudi Lite strong styling gel spray in ga včešite v lase. Pričnite z oblikovanjem oziroma sušenjem las, pri čemer lahko uporabite tudi krtačo in naravnih ščetin, ki ste jo prejeli v paketu.
  3. Končano pričesko pogumno popršite še z utrjevalcem za lase Lite styling strong non-sticky spray