Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

Razpuščeni dolgi lasje ponoči?

Razpuščeni dolgi lasje ponoči?

Razpuščeni dolgi lasje ponoči?

Razpuščeni dolgi lasje ponoči?

Najpogostejšo borbo s svojim lasmi bijemo zjutraj. Takrat se nam še izjemno mudi in resnično nimamo časa za dodatno oblikovanje las. Da jutranje borbe z lasmi več ne bodo tako nadležne, smo za vas pripravili pomemben nasvet ali dva.

Trenje med lasmi in blazino povzroča obrabe in nove poškodbe. Te obrabe se največkrat pokažejo na konicah, ki se razcepijo in lomijo, lasje so zjutraj zaležani in zato se obstojnost pričeske skrajša.

Verjetno se kdaj vprašate zakaj so vaši lasje v takšnem stanju, če pa delate vse prav. LITERAM terapevti priporočamo, da si zvečer spnete lase v figo na temenu glave, ker boste tako pričeski in tudi lasem onemogočili obrabe, vozli, poškodovani lasje. Spnete jih zelo nežno, da vas ne bo ponoči motilo. Bodite nežne do svojih las in jih rahlo spnite s satenastim trakom ali ‘oblečeno’ elastiko.

40255929 2237698032937954 6986327029264154624 n

Krepasti lasje na vse zgodaj so verjetno ena izmed najbolj nadležnih stvari. Da bi se izognile izsušitvi las, priporočamo tudi uporabo LITE care-line NATURAL KERATIN spreja, ki bo še dodatno zaščitil konice, le te pa bodo zjutraj gladke. Nanesete ga lahko na celo dolžino, saj bo zjutraj, ko boste razpustili figo, pričeska izgledala sveža. Spray pustite delovati čez noč na laseh in ne izpirate.

Nikakor ne hodite v posteljo z mokrimi lasmi, mokri lasje nikomur ne koristijo, še najmanj pa lasišču, na katerem zaradi prevelike vlage pogosto ravno tam nastajajo glivice, ki povzročajo dodatne težave – prhljaj, srbečica itd.

V kolikor želite prejemati naše nasvete mesečno na vaš e-mail se prijavite na naše LITERAM e-novice tukaj čisto spodaj najdete prijavni obrazec.

Dogovorite se za brezplačen posvet