Warenkorb

keine Produkte im Warenkorb

Kako učinkovito preprečiti prekomerno izpadanje las?

Kako učinkovito preprečiti prekomerno izpadanje las?

Kako učinkovito preprečiti prekomerno izpadanje las?

Kako učinkovito preprečiti prekomerno izpadanje las?

Izpadanje las ali tudi redčenje las lahko povzročijo življenjske navade, genetika  (dedna zasnova) ali celo oboje.  Do izpadanja las lahko pripeljejo tudi določena zdravstvena stanja (porod, hormonske spremembe, prekomerna izguba teže, zdravljenja avtoimunskih bolezni ali pomanjkanja imunskega sistema.

Izpadanje las lahko povzročijo življenjske navade,  predvsem:

  • Uporaba prekomerno agresivnih barv in proizvodov za nego las (sprejev, gelov, šamponov),
  • Uporaba grobih krtač, ki zaradi grobih ščetin povlečejo lase iz lasnih mešičkov, kar sčasoma povzroči tanke lise plešenja, ter povzročajo mehanske poškodbe las,
  • Stres, ki povzroči motnje v hormonih, kot je kortizol. Preveč stresnih hormonov lahko uniči reprodukcijo novih las, ki poskušajo zrasti iz lasnih mešičkov,
  • Pomanjkanje vitaminov oziroma  železa, feritina, folne kisline, drugih mineralov ter vitaminov in nujno potrebnih hranil, ki pomagajo k naravni reprodukciji las in preprečujejo izpadanje las.

 

Začetno izpadanje las lahko postopno vodi v alopecijo – razširjeno izgubo las, zato je pomembna  pravočasna, celostna  obravnava in učinkovita nega las in lasišča ter sprememba življenjskih navad.

V Frizerskem Salonu Piskar Literam institut Domžale  uspešno rešujemo tudi najbolj problematične težave las in lasišča – tudi izpadanje las, ki so v zadnjem času vse pogostejše.  Ob obisku pregledamo stanje las in lasišča, vas po potrebi napotimo na dodatne krvne preiskave in strokovno svetujemo glede nege in uporabe prehranskih dodatkov za naravno reprodukcijo las. Ker smo specialisti za LITERAM vam ob obisku in v kolikor se izkaže potreba, ponudimo kot rešitev TERAPIJO LITERAM, ki sproti odpravlja težave las, odebeli strukturo lasnega stebla ter prepreči nastanek izpadanja las in prezgodnjega plešenja.

Za umivanje, negovanje, oblikovanje  v Frizerskem salonu LITERAM institut Domžale uporabljamo proizvode iz Linije LITERAM CARE LINE, ki so nežni, lase krepijo ter jih potrebno zaščitijo, ostajajo zdravi ter na dolgi rok ob takšni negi pokažejo svoj naravni potencial. Konkretno, ko stanje las in lasišča pokaže na  prekomerno izpadanje las ali alopecijo, težave izpadanja las in prezgodnjega plešenja odpravljamo tudi z uporabo LITERAM proizvoda iz CARE LINIJE Lite HairRe-Growth.

Če je izpadanje las vaš problem in ga želite odpraviti čim prej ter učinkovito, pokličite nas in se dogovorite za BREZPLAČEN POSVET ali pa se na srečanje dogovorite, kar TUKAJ.

Dogovorite se za brezplačen posvet