Warenkorb

keine Produkte im Warenkorb

V Frizerskem salonu Domžale rešujemo tudi najbolj problematične lase!

V Frizerskem salonu Domžale rešujemo tudi najbolj problematične lase!

V Frizerskem salonu Domžale rešujemo tudi najbolj problematične lase!

V Frizerskem salonu Domžale rešujemo tudi najbolj problematične lase!

Striženje, barvanje, oblikovanje frizure, moško striženje, spenjanje so frizerske storitve, ki jih Frizerski salon Piskar tradicionalno izvaja že več kot 50 let.Franci Piskar, ustanovitelj Salona Piskar, je skozi leta iskal izzive ne samo v novih in inovativnih frizurah, pač pa predvsem v načinu, kako ljudem z različnimi stanji las pomagati do sijočih in močnih las. Med prvimi je izvedel za LITERAM terapijo, s katero še danes v Frizerskem salonu Domžale, Piskar LITERAM institut uspešno rešujemo najbolj problematične težave las in lasišča.

LITERAM terapija sproti odpravlja negativne učinke barvanja las, le-te odebeli in jih naredi bolj sijoče, gladke. LITERAM nega in terapija vključuje uporabo inovativnih postopkov in izdelkov za obdelavo las na način, s katerim čim bolj OHRANJAMO NARAVNO ODPORNOST las, s tem zmanjšujemo obrabe. Lasje ZRASTEJO DALJŠI, pogostost umivanja se zmanjša. Močni lasje in obstojnejša pričeska je odraz pravilne nege, ki jo omogoča LITERAM.

Frizerski salon Domžale, Piskar LITERAM institute že več kot 18 let učinkovito odpravlja težave, ki so v zadnjem času še pogosteje in izraziteje prisotne pri strankah: poškodovani lasje, tanki lasje, uničeni lasje, suhi lasje, mastni lasje, plešenje. Trudimo se, da naše stranke dobijo drugačno uporabniško izkušnjo kot v običajnih frizerskih salonih. V ta namen je lastnica Klaudija Piskar, Frizerski Salon Domžale, Salon Piskar razvila v LITERAM institute, kjer se srečujeta celostna obravnava, teorija in praksa izvajanja klasičnih frizerskih storitev, Literam terapije ter nega las in lasišča.

V ospredju frizerskih storitev Frizerskega salona Domžale, Piskar LITERAM institut ni samo lepa frizura ali nova barva las (klasična frizerska storitev) pač pa celostna obdelava in nega las, ki po Literam terapiji opazno spremenijo svojo strukturo.
Pregledamo stanje las in lasišča in strokovno svetujemo. S terapijo in izdelki za nego las LITERAM https://www.literam.net/proizvodi/ bodo vaši lasje naravno obnovljeni, močni in ponovno zdravi.

Z Wellnes programom Keratinska nega las napolnimo strukturo las od znotraj in oživimo vitalnost las . Učinkovito zapolnimo hrapavo in porozno povrhnjico. Opazno povečamo volumen in sijaj las. Podaljšamo obstojnost pričeske in ohranjamo visoko elastičnost las. Keratinska nega las vrača moč in prožnost las. Keratin za lase, ki je v izdelku Lite Keracareextra obogaten, podaljša učinek delovanja popolne nege las tudi po več zaporednih umivanjih las.
Prednost in posebnost Frizerskega salona Domžale, Piskar LITERAM institut je zagotovo v tem, da z lasmi ravnamo, kot da so naši lastni. Naš način dela je med zadovoljnimi strankami, ki se zvesto vračajo, prepoznan kot unikaten, saj se potrudimo, da stranke tudi naučimo, kateri izdelki za nego las so primerna rešitev za učinkovito nego vaših las ter, kako se lasje obnašajo pod različnimi vplivi, katerim so izpostavljeni.
Zavedamo se, da si stranke želite lepega izgleda in kvalitetno pričesko tudi doma, zato svetujemo in praktično pokažemo, kako doma enostavneje naredite lepo frizuro z izdelki za nego las LITRAM (kako nanašate izdelke, pravilno izberete izdelke in v kakšnem zaporedju jih uporabljate).

Frizer Domžale, Frizerski salon Domžale, Piskar LITERAM institut je prava izbira za zdrav las.

Dogovorite se za brezplačen posvet