Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
PREHRANSKO DOPOLNILO Folna kislina 400 µg LAMBERTS®
Loading...

PREHRANSKO DOPOLNILO Folna kislina 400 µg LAMBERTS®

Količina: 100 tablet

Folna kislina 400 µg je prehransko dopolnilo, ki je še posebej pomembno za nosečnice in ženske, ki načrtujejo nosečnost. FOLNA KISLINA  je vitamin B9, ki je pomemben za metabolizem – proizvodnja energije, ki jo prejmejo celice kot posledica razgradnje hranil v glukozo. Ta izdelek zagotavlja 400 µg folne kisline, kar je do 3-krat več, kot je zagotovljeno s prehrano mnogih ljudi, in raven, ki se vedno bolj priporoča. Folna kislina je še posebej pomembna pri razvoju ploda, ministrstvo za zdravje svetuje, da morajo vse ženske, ki načrtujejo nosečnost, jemati dodatek 400 µg dnevno. Trenutno 47 % žensk ne zaužije RNI 200 µg/dan, zato se priporoča dopolnjevanje.

8,00 

Opis

Opis izdelka:

Folna kislina igra bistveno vlogo pri razmnoževanju celic in je kritična pri tvorbi DNK in RNK, zato je še posebej pomembna pri razvoju ploda. Zdaj je splošno sprejeto in ugotovljeno, da pomanjkanje folata v prvem trimesečju nosečnosti poveča tveganje za okvare nevralne cevi pri razvijajočem se otroku. Znano je tudi, da ima folna kislina pomembno vlogo pri telesni regulaciji homocisteina, aminokislini podobne spojine, ki je vpletena v poškodbe, ki nastanejo na oblogah sten krvnih žil in lahko nato povzročijo nastanek oblog. Folna kislina je v vodi topen vitamin, ki ga telo ne more dolgo skladiščiti. Dobri viri hrane vključujejo zeleno zelenjavo in cela zrna. Vendar pa lahko kuhanje in shranjevanje zmanjšata ravni v hrani in trenutno 47 % žensk ne zaužije NRV 200 µg/dan, zato je priporočljivo dodajanje. Študije biološke uporabnosti kažejo, da se dodatki folne kisline dobro absorbirajo in so zanesljiv način za zaščito pred prehranskimi pomanjkljivostmi. Ta izdelek zagotavlja 400 µg folne kisline, kar je do 3-krat več, kot je zagotovljeno s prehrano mnogih ljudi, in raven, ki se vedno bolj priporoča.

  • Folna kislina je še posebej pomembna pri razvoju ploda, ministrstvo za zdravje svetuje, da morajo vse ženske, ki načrtujejo nosečnost, jemati dodatek 400 µg dnevno.
  • Trenutno 47 % žensk ne zaužije RNI 200 µg/dan, zato se priporoča dopolnjevanje.
  • Majhne tablete, ki jih je enostavno pogoltniti
  • Zagotavlja 400 µg folne kisline na tableto
  • Do 3-kratna raven, ki jo zagotavlja prehrana mnogih ljudi, in raven, ki se vedno bolj priporoča

 

Druge informacije:

Alergenski nasvet: Za sestavine, navedene v krepkem tisku, glejte razdelek o predstavitvi. Naslednji seznam alergenov je izključen: pšenica, ječmen, soja, jajca, mleko (in mlečni izdelki), laktoza, oreščki, sulfiti, zelena, ribe, školjke, kvas in sestavine, ki vsebujejo gluten.

Opozorila: Velik vnos folne kisline lahko prikrije znake in simptome pomanjkanja vitamina B12 (perniciozna anemija).

Navodila za shranjevanje: Hraniti na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

Pravna kategorija: Prehransko dopolnilo.

Predstavitev:

  • Rumena okrogla tableta.
  • Vsaka tableta zagotavlja: Folna kislina 400 µg
  • Tabletirano z: dikalcijev fosfat, celuloza, sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid, stearinska kislina in magnezijev stearat).
  • Čas razpada: Manj kot 1 uro.
  • Primerno za vegetarijance in vegane.

 

Uporaba:

 1 tableta dnevno

 

Kako lahko pridobite več informacij o izdelku?

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani https://www.lambertshealthcare.co.uk/

 

OPOMBA: Preden začnete jemati izdelek, natančno preberite celotno navodilo, ker vsebuje za vas pomembne informacije.

PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET