Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Kdaj Literam

Kdaj Literam
  • LITERAM terapija razveseljuje vse tiste ženske, ki se jim lasje cepijo, trgajo in jih ne morejo razčesati brez uporabe raznih oblog, mask in balzamov.
  • LITERAM terapija je primerna za vse tiste, ki jim lasje zrastejo samo do določene dolžine, potem pa se tako stanjšajo, da se kmalu odlomijo.
  • LITERAM terapija dodobra obnovi lase, ki so grobi na otip in se ne svetijo ali ki so po nekaj barvanjih postali »krepasti.«
  • Prav tako blagodejno vpliva na lase pri katerih niti po vsakokratnem umivanju in oblikovanju pričeska ne obstoji dolgo. Ko so na primer dva dni po umivanju lasje že tako mastni, da je potrebno ponovno umivanje.
  • Primerna je tudi takrat, ko se lasje po bolezni ali dieti tako stanjšajo in zredčijo, da niso več podobni nekoč zdravim lasem.
  • LITERAM terapijo priporočamo tudi jeseni, po vseh poletnih užitkih na morju, ko se večini lasje tako izsušijo, da se začnejo lomiti.
  • LITERAM terapija deluje tudi preventivno, saj lahko z njo zaščitimo lase pred negativnimi zunanjimi vplivi in kemičnimi tretmaji, kot so: morje, sonce, barvanje, beljenje, trajna ondulacija …

Z LITERAM terapijo lahko odpravljamo tudi najbolj pogoste težave las:

TANKI LASJE

Lasje se lahko sčasoma stanjšajo iz genetskih ali zdravstvenih razlogov. V obeh primerih je vzrok porušenje hormonskega ravnovesja. Pri takšnih težavah klasična lasna kozmetika ne more pomagati. Včasih so bili takšni lasje nepopravljivi, danes pa vam lahko s pomočjo inovativne terapije LITERAM odebelimo in okrepimo vaše lase.

kdaj6

POŠKODOVANI LASJE

Poškodovani lasje nimajo sijaja, se težko oblikujejo v pričesko in hitro zlomijo. Lasje se razcepijo, zato v njihovo notranjost prodira zrak, lasje se izsušijo in lomijo. LITERAM lase obnovi takoj in preprečuje nadaljnje tanjšanje in cepljenje las.

PUSTI, GROBI LASJE

Pusti, grobi in neobvladljivi lasje so rezultat prepogoste uporabe preveč agresivnih šamponov, proizvodov, ki vsebujejo sestavine, s katerimi lase obremenijo ali jih “odprejo” (dvigovanje lusk) in drugih kemičnih tretmajev. Ti poškodujejo notranjost las in povzročajo, da se luske na laseh odprejo. Stanje las se še slabša s pogostim umivanjem. Z LITERAM terapijo lase očistimo, obnovimo in napolnimo. Po terapiji se lasje gladko razčešejo, ne da bi za to potrebovali proizvode, ki vsebujejo sestavine, s katerimi lase obremenijo ali jih odprejo, po njih pa so na otip svileni, mehki.

IZSUŠENI LASJE

Suhi lasje so grobi na otip, kar je posledica dvigovanja lusk na laseh oziroma »odpiranja las«. Slika levo prikazuje izsušen in poškodovan las, slika desno obnovljen las po LITERAM terapijah. Z revolucionarno LITERAM naravno obnovo las ter proizvodi za nego las doma, poškodovane lase lase napolnimo in luske zapremo. Lasje so po terapiji čvrsti in se lepo svetijo.

MASTNI LASJE

Mastni lasje so posledica prekomernega delovanja žlez lojnic, bodisi zaradi načina življenja ali napačnih proizvodov za nego las. Zelo pogost pojav pri dolgih laseh je, da so ob lasišču mastni, konice pa so izsušene in se cepijo. LITERAM terapije zmanjšajo ali odpravijo poroznost las. Po določenem času pa je rezultat normalno delovanje žlez lojnic. Lasje so bolj kompaktni, čvrsti in gladki. Velikokrat je dovolj že, da zamenjate nego za lase za doma in s tem dosežete, da umivanje las podaljšate za dan do dva.

Dogovorite se za brezplačen posvet