info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 

Si želite nadgraditi znanje o lasni strukturi, težavah povezanih z zdravjem las ter lasišče?

V podjetju čutimo odgovornost do okolja, zdravih las naših strank. Slednje se kot rdeča nit odraža v sloganu »Ko zdravje izgleda lepo«, ter v naših vrednotah. Vrednote, na katerih sloni naše delovanje so:

S pomočjo znanja, ki ga prejmete pri izobraževanju za LITERAM terapevta, lahko v svojem salonu strankam ponudite dodatno storitev, ki je edinstvena na takem področju. Z njo lahko strankam pomagate do zdravih, bolj kakovostnih in lepših las.

To izobrazbo priporočamo predvsem tistim frizerjem, ki pri svojem delu na prvo mesto postavljajo zdravje las in lasišča.

S pomočjo LITERAM tehnologije in ustreznega načina domače nege pomagate pri odpravi različnih težav las in lasišča, kot so:

Stranke s pomočjo LITERAM postopka, proizvodov in znanja, ki ga pridobite na izobraževanju lahko predvsem naučite, kako morajo s svojimi lasmi ravnati doma, kako lahko na dolgi rok ohranijo čedalje boljše lase, ki jim bodo dobro rasli in bo njihov videz lep tudi, ko bodo starejše, hkrati pa jim bo nega las doma vzela manj časa in denarja.

Za vse nadaljnje informacije v zvezi vzpostavitve LITERAM terapevta nam pišite na naš email naslov: piskar@literam.net ali nas pokličite na 031 773 319, da se dogovorimo za praktično predstavitev ter komercialne pogoje.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se