Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Opis terapije

OPIS TERAPIJE

LITERAM TERAPIJA  je naravna obnova las s trajnim učinkom. Obrabljene in poškodovane lase naredi zopet gladke, sijoče in močne. Učinek terapije traja in se ne izpere z umivanjem.

Če terapije izvajamo v pravih časovnih razmakih se učinki terapije stopnjujejo do določene mere. Lasje so po določenem času bistveno odpornejši, drugačni na izgled, drugačni na otip. Pričesko je lažje oblikovati in je bolj obstojna.

Zaradi LITERAM TERAPIJE lasje zrastejo do večje dolžine kot običajno, ker se prenehajo lomiti in cepiti, saj terapija vpliva na celotno dolžino las in s tem tudi na konice, ki so običajno zaradi različnih barvanj in posegov tanjše in najbolj obrabljene.

Pri lasni terapiji LITERAM strokovno usposobljeni frizerji ali LITERAM terapevti poskrbijo za obnovo las od znotraj. Gre za edinstven koncept obnove las, ki marsikatero dosedanjo teorijo in prakso glede uspešnosti nege las postavi na glavo. Med samim postopkom LITERAM terapije se dodani materiali s pomočjo posebne svetlobe vežejo v lase, s čimer se ustvari nova struktura las. Lasje se odebelijo, videz las je gostejši, polnejši. Obraba las se upočasni, zato v prihodnje porabimo manj časa za nego, pogostost umivanja se zmanjša, v lasišču se vzpostavijo boljši pogoji za rast las, mastnost las se normalizira. Kodrastim lasem se povrnejo naravni voljni kodri.

KOLIKO TERAPIJ JE POTREBNIH, DA OBNOVIMO LASE?

Z eno LITERAM terapijo ne moremo pozdraviti vseh poškodb las nastalih v nekaj letih, zato je učinek prve terapije le delen. Za dobre rezultate oziroma popolno obnovo je potrebno postopek ponoviti večkrat.

Na začetku naravne obnove las je potrebno narediti vsaj 4 do 6 terapij v časovnem obdobju na 3 do 4 tedne, da se vam lasje prenehajo lomiti in jih obnovimo.

Če želite večje spremembe, kot je recimo doseči dolžino las daljšo od 20 cm, je potrebno terapije obnavljati na 2 meseca vsaj 2 leti. Če želite še večje spremembe, kot je recimo debelina, volumen, gostota in celostna preobrazba lasu, pa je potrebno terapije ponavljati vsaj 5 let.

Kasneje, ko želite rezultate, ki smo jih dosegli tudi ohraniti, je potrebno terapije obnavljati 1x na 2 meseca oziroma se terapije določijo individualno, odvisno je predvsem od tega kaj z lasmi počnete.

Če želite 100% učinek LITERAM TERAPIJE, koncept obnove las podkrepimo tudi z LITERAM CARE PROIZVODI  LITE care-line za doma. Šamponi LITE care-line ne vsebujejo parabenov in sulfatov.

priznanje za inovacijo 600x832 1

Dogovorite se za brezplačen posvet