Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

OPIS LITERAM ANTIAGE NEGE

OPIS LITERAM ANTIAGE NEGE

LITERAM ANTIAGE NEGO priporočamo vsem, ki niso zadovoljni s svojimi lasmi. Pa naj si gre za izsušene lase, prepletajoče lase, mastne lase ali lase »brez življenja« in potrebnega leska. Nujno jo priporočamo tudi vsem, ki imate težavo z obstojnostjo pričeske in si zaradi tega prepogosto umivate lase.

Med postopkom ANTIAGE NEGE poskrbimo, da vašim lasem povrnemo materiale, ki so njim naravni ( keratin), s čimer dobijo lasje ponovno gladkost, prožnost, naravni lesk in izgubljeno vlago. Po domače, lasem vrnemo ŽIVLJENJE. To dosežemo z antiage nego oziroma vplivom na vrhnje plasti las, nikakor pa ne moremo z antiage nego posegati v globino lasu in ga graditi. Ko so vaši lasje resnično močno uničeni, kar najlažje presodi frizer/terapevt kar sam, pa priporočamo LITERAM TERAPIJO.

RAZLIKA MED LITERAM TERAPIJO IN LITERAM ANTIAGE NEGO? 

Razlika med LITERAM TERAPIJO in LITERAM ANTIAGE NEGO je v tem, da se učinki pridobljeni z LITERAM ANTIAGE NEGO po nekaj umivanjih izperejo, medtem, ko so učinki LITERAM TERAPIJE trajni. Zaradi tega ponavljanje ANTIAGE NEGE priporočamo na vsake 3 tedne, da dosežemo iste rezultate, medtem, ko se ponavljanje LITERAM TERAPIJE pozna na laseh kot dodatna nadgraditev lasu.

Začeten efekt ANTIAGE NEGE in LITERAM TERAPIJE je zelo podoben, s tem, da lahko z LITERAM TERAPIJO na dolgi rok naredimo bistveno večje razlike oziroma globinske vplive na strukturo las. Z LITERAM ANTIAGE NEGO pa poskrbimo za zdrav izgled las, torej se učinki ne poznajo globinsko ampak na vrhnjih plasteh las.

Primer: Ženski, ki ima sicer zdrave lase, so ji pa morje, sol, sonce ali suh zrak načeli povrhnjico lasu in se ta tudi ne sveti več, lasje pa se med drugim tudi vozlajo in jih je težko razčesati, takšni lastnici las bi vsekakor priporočili LITERAM ANTIAGE NEGO.

Ženski, ki ima globinsko poškodovane lase ( tanjše konice, izpadanje las, suhi lasje, lasje, ki ne dosežejo dolžine) poleg tega pa je tudi poletje naredilo slab vpliv na lase, takšni lastnici las bi vsekakor nujno priporočali LITERAM TERAPIJO, saj ne gre več za estetiko ampak že za problem.

Dogovorite se za brezplačen posvet