info@literam.net    +386 41 633 697    +386 31 773 319
 

Si želite nadgraditi znanje o lasni strukturi, težavah povezanih z zdravjem las ter lasišče, pa nimate toliko časa, da bi se lotili daljšega izobraževanja? Postanite LITERAM svetovalec in ponudite svojim strankam proizvode care-line.

S pomočjo znanja, ki ga prejmete pri izobraževanju za LITERAM svetovalca, lahko v svojem salonu strankam ponudite dodatno storitev, ki je edinstvena na takem področju. Kot primer, lahko svojim strankam zagotovite WELLNESS nego, ki dodobra očisti lasišče, las ter jih napolni s sestavinami, iz katerih je las zgrajen. Tako zaščitite las ter preprečite nadaljnje poškodbe na laseh in lasišču. Z LITERAM nego lahko strankam pomagate do zdravih, bolj kakovostnih in lepših las.

V podjetju čutimo odgovornost do okolja, zdravih las naših strank. Slednje se kot rdeča nit odraža v sloganu »Ko zdravje izgleda lepo«, ter v naših vrednotah. Vrednote, na katerih sloni naše delovanje so:

Kaj pridobite, ko postanete LITE CARE SVETOVALEC?

Za vse nadaljnje informacije v zvezi vzpostavitve LITE CARE SVETOVALEC (svetovanje ter prodaja proizvodov) nam pišite na naš email naslov: piskar@literam.net ali nas pokličite na 031 773 319, da se dogovorimo za predstavitev ter komercialne pogoje.

Dogovorite se za brezplačen posvet

Želim brezplačen posvet
ŽELIM BREZPLAČEN POSVET

Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom LITERAM terapije!

Prijavi se