Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

>
>
Prehransko dopolnilo Ascorbic Acid ( Askorbinska kislina – poznan kot VITAMIN C ) LAMBERTS®
Loading...

Prehransko dopolnilo Ascorbic Acid ( Askorbinska kislina – poznan kot VITAMIN C ) LAMBERTS®

Količina: 250g

Vitamin C v prahu je idealen za podporo močnega imunskega sistema, zdravih kosti in zob ter pomaga vzdrževati normalno raven maščob in holesterola v krvi. Hitro topen prah z osvežilno ostrim okusom je enostaven za dodajanje pijačam, zato je primeren tudi za tiste, ki težje pogoltnejo tablete. Predstavlja ekonomičen način za dopolnitev vitamina C.

21,51 

Opis

Askorbinska kislina ali VITAMIN C: 

  • Potreben za zdrav imunski sistem, zdrave kosti, zobe in dlesni ter pomaga vzdrževati normalno raven maščob in holesterola v krvi.
  • Hitro topen, fino topen prah z osvežilno ostrim okusom lahko dodajamo pijačam.
  • Idealno za tiste, ki težko pogoltnejo tablete ali potrebujejo velike količine tega vitamina.
  • Ekonomičen način za dopolnitev vitamina C.

 

Opis izdelka

Ta čista oblika prahu je najbolj ekonomičen način za nakup vitamina C. Je tudi najlažji za uporabo, saj ga lahko dodajate pijačam, kjer se hitro topi. Praški so idealni za tiste, ki težko pogoltnejo tablete ali tiste, ki potrebujejo velike količine tega vitamina. Ta izdelek ima osvežujoč oster okus, podoben sadnim kislinam, kot so limone in limete, in je idealen za obogatitev sadnih sokov in bučk. Vitamin C prispeva k tvorbi kolagena za normalno delovanje kože, dlesni in imunskega sistema. Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Dnevni vnos: 1 do 2 grama

 

Druge informacije:

Alergenski nasvet: Za sestavine, navedene v krepkem tisku, glejte razdelek o predstavitvi. Naslednji seznam alergenov je izključen: pšenica, ječmen, soja, jajca, mleko (in mlečni izdelki), laktoza, oreščki, sulfiti, zelena, ribe, školjke, kvas in sestavine, ki vsebujejo gluten. 

Opozorila: Več kot 1000 mg vitamina C lahko pri občutljivih posameznikih povzroči blage želodčne težave. 

Navodila za shranjevanje: Hraniti na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo. 

Pravna kategorija: Prehransko dopolnilo.

Predstavitev: Topen fin bel prašek. Na 1/4 čajne žličke (1 gram): Vitamin C 1000 mg . Primerno za vegetarijance in vegane.

 

Uporaba

Vitamin C v prahu 1 do 2 grama na dan.

1/4 čajne žličke = 1 g. 

Majhni vnosi večkrat na dan (sveže pripravljeni) so bolj koristni kot veliki enkratni dnevni odmerek.

 

OPOMBA: Preden začnete jemati prehranski dodatek Florisene, natančno preberite celotno navodilo, ker vsebuje za vas pomembne informacije.

PISKAR LITERAM D.O.O., MIŠEVA 1, 1230 DOMŽALE, SLOVENIJA, PISKAR@LITERAM.NET