Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

SALON PISKAR LITERAM INSTITUTE

Miševa ulica 1, 1230 Domžale
Slovenija
+386 41 633 697
info@literam.net
https://www.literam.net
https://www.facebook.com/naravnaobnovalas/
Leto 2022
Zbrane točke 1500

Naši terapevti

urska-lavric-salon-piskar-literam-institute

URŠKA LAVRIČ

LITERAM mi veliko pomeni, ker lahko pomagam strankam do lepših in bolj kvalitetnih las. V posebno veselje mi je, ko slišim odziv strank, kako zadovoljne so s svojimi lasmi. Priporočam vsem, ki bi radi imeli boljše lase.

klaudija

KLAUDIJA PISKAR

Ko so mi pred trinajstimi leti prvič naredili LITERAM terapijo, je bil prvi učinek pri mojih laseh zelo opazen. Lasje so bili polnejši, konice so bile debelejše in niso se več cepile. Ko sem si oblikovala čop, sem imela občutek, da je še enkrat debelejši kot prej. Bila sem navdušena in spomnim se, da sem pomislila: » Če bi se lotila kakšne novosti, je to zagotovo ta terapija«, saj so bili učinki tako dobri, da je bilo skoraj neverjetno. Od takrat se je LITERAM razvijal in danes je možno s pomočjo LITERAM terapije in LITERAM domače nege rešiti tudi bolj problematične lase in lasišča. Tudi moji lasje so se z leti opazno izboljšali. Veseli me, ker lahko LITERAM terapijo in nego za doma, priporočam vsem ženskam in moškim, ki bi radi imeli drugačne, lepše lase.

natasa-ucakar-salon-piskar-literam-institute

NATAŠA UČAKAR

LITERAM deluje za vse, ki si želijo spremembe na laseh. Poskrbi, da so lasje bolj močni, gosti, manj mastno lasišče. Tudi za vse tiste, ki jim lasje ne rastejo kot bi si želeli. Za zdravje vaših las.